Job og karriere

Velkommen til vores sektion om Job & karriere hos OEM Automatic Klitsø. Vi leder altid efter nye talenter til at blive en del af vores team! Nedenfor lister vi løbende de stillinger som er ledige i øjeblikket og som du kan søge. Tænker du over at sende os en uopfordret ansøgning kan du nederst på siden læse mere, om nogle af de funktioner som findes hos os. Og du kan altid sende os en uopfordret ansøgning på [email protected]

Følg os endvidere på Facebook og Linkedin for ikke at gå glip af nye jobopslag, spændende nyheder mm.  

Aktuelle jobs:

  • Vi har i øjeblikket ingen ledige jobs.

     

moede job hos os

Hvad kan du arbejde med hos os?

Her kan du se eksempler på hvilke stillinger som findes hos OEM Automatic Klitsø. Nedenfor kan du læse mere om stillingerne.

  • Sælger
  • Produktansvarlig
  • Kundesupport
  • Lagermedarbejder/produktforædling
Sælger

Som sælger hos OEM Automatic Klitsø er du ansvarlig for hele salgsprocessen, fra første kundekontakt til bestilling. Din rolle er at finde og udvikle nye forretninger gennem projektsalg til eksisterende og nye kunder. For at få succes og trives i rollen kræver det, at du er motiveret, ansvarlig, kommunikativ og uafhængig. OEM Automatic Klitsø er en læringsorganisation, der tilbyder dig support og træning igennem hele din karriere hos os. Stillingen medfører endvidere en del kundebesøg rundt om i landet.

Produktansvarlig

Som produktansvarlig hos OEM Automatic Klitsø fungerer du som teknisk support til vores kunder og vores sælgere. Du kommer ligeledes til at arbejde tæt sammen med vores leverandører og markedsføre deres produkter på det danske marked. Vi leder efter dig, der har en teknisk interesse og er nysgerrig efter at lære nyt. Vi tilskynder til personlig udvikling i hele OEM-gruppen og vil gerne have dig til at udvikle dig i din rolle internt i organisationen.

Kundesupport

Vores kundesupport arbejder på tværs af alle afdelinger og centralt for stillingen er din daglige kommunikation med vores kunder. Du er ofte første touch point med kunden, og det er derfor vigtigt at du er løsningsorienteret og brænder for at hjælpe vores kunder på bedste vis. Du kommer til at servicere
kunder, som henvender sig telefonisk og på mail, og du følger ordren lige fra du taster den ind i systemet, til den leveres hos kunden. 

Lagermedarbejder/produktforædling

Som lagermedarbejder/produktforædler er du ansvarlig for, at vores kunder får leveret og monteret deres bestillinger til tiden, og er dermed en vigtig brik i vores logistik. Som lagerarbejder/produktforædler har du endvidere forskellige opgaver såsom bestilling, kørsel med truck, pakning, losning og lastning.

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat