Om OEM Automatic Klitsø

OEM Automatic Klitsø er en af Europas ledende leverandører af komponenter til industriautomation. Et bredt og dybt sortiment, sammensat af produkter fra ledende producenter giver kunden unik mulighed for at at samle sine indkøb fra én leverandør.

 

Vi fungerer som vores leverandørers salgs- og markedsorganisation på det danske marked. Ved vores lokale nærvær, kundskab og service tilfører vi merværdi til vores produkter og er på denne måde et værdiskabende link mellem vores leverandører og kunder.


Specialiseret organisation

For at udvikle og udvide vores produktsortiment er et tæt samarbejde med både producenter og kunder meget vigtigt. Vores leverandører er specialiserede producenter inden for deres områder, og er blandt de førende aktører inden for deres respektive områder. Det betyder, at vi kan tilbyde konkurrencedygtige produkter med den nyeste teknologi.

For at tilbyde vores kunder et højt produktkendskab og service, er vores forretning opdelt i 10 produktområder. Hvert produkt er specialiseret i sit sortiment, og bygget op omkring en række specialiserede funktioner såsom salg, produktansvar, ordrebehandling, indkøb og support.

 

El-tavle
Fugt & Temperatur
Sikkerhed
Maskine & Sensor
Motor & Transmission

 

 

 

 

 

Batterier
Tryk & Flow
Pneumatik
Proces
Electronics

 

 

 

 

Salget sker i hovedtræk via personlige kundeaktiviteter, som understøttes af en aktiv markedskommunikation. Vores forretningsidé bygger på at give kunden mulighed for at reducere antallet af leverandører ved at tilbyde et bredt sortiment inden for vores 10 produktområder.

 

Hurtige & sikre leverancer

Vi leverer over 25.000 artikler direkte fra vores lagre i Tranås og Allerød, hvor vi totalt har næsten 8000 m2 lagerkapacitet. Det gælder for alle standardvarer og varer som findes på lager, at ordrer modtaget inden kl. 14.30 sendes samme dag. Vores lagerpersonale er ansvarlige for, at over 100.000 forsendelser hvert år kommer frem rettidigt. Vores leveringssikkerhed ligger idag tæt på vores mål på 97%. 

  

Firmapræsentation