Om OEM Automatic Klitsø

Vi markedsfører komponenter til industriautomation og tilbyder et produktsortiment som er unikt i både bredde og dybde. Dette giver mulighed for at samle sine indkøb fra én leverandør. Vores mission er at finde de bedste og mest omkostningseffektive løsninger i samarbejde med producenter og kunder.
Leverandører

Vores leverandører er specialiserede inden for deres område og førende inden for deres industri. Ved at fungere som producentens lokale organisation med fuldt ansvar for alt salg, kan vi tilbyde et unikt sortiment med over 25.000 varer fra mere end 100 førende producenter.

sælgere

Vores sælgere har indgående kendskab om de forskellige produktområders sortiment, og har som deres primære opgave at arbejde tæt sammen med vores kunder og tilstå med kommerciel og teknisk rådgivning. Dette sker for at finde den bedste løsning for dig som kunde.  

produktspecialister

Vores produktansvarlige er leverandørens fortrolige og forlængede arm på det danske marked. De arbejder tæt sammen med leverandørens organisation og udviklingsafdeling. Således er de altid opdaterede på den nyeste udvikling indenfor leverandørens produkter samt dets anvendelsesmuligheder i industrien.

kundesupport

I vores kundesupport har vi et mål: At sørge for at du som kunde er tryg ved at have OEM Automatic Klitsø som partner. Vi sidder derfor altid klar til at give dig den bedst mulige service, og besvarer alle spørgsmål relateret til leverancer, priser samt generelle spørgsmål af teknisk karakter.

Vores forretningsmodel oem automatic klitsø

Markedsledende samarbejdspartnere

Vores leverandører er ofte globale aktører, der er frontløbere inden for teknologi og produktudvikling. De fleste er markedsledere inden for deres fagområder. For vores producenter skaber vi værdi ved at være den bedste mulighed i deres valg af salgskanal.

Relationsbyggende virksomhed

Vi måler vores succes på den værdi vi skaber for både kunder og leverandører. 
Gennem teknisk ekspertise og en bred vifte af komponenter og systemer, tilføjer vi værdi til kundernes produkter og processer.
For leverandørerne skaber vi værdi ved at være den bedste mulighed i deres valg af distributionskanal.

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat