• clock Køb på webshop inden 14.00 - varen sendes samme dag
  • info Læs mere om os
  • bullhorn Kvalitet og ekspertise i over 60 år
  • cubes Over 25.000 varer på lager
2023-04-25

Ny leverandør: ITT Goulds Pumps

OEM Automatic Klitsø forhandler nu pumper fra ITT Goulds Pumps. Det er pumper der vil kunne bruges i brancher der beskæftiger sig med f.eks. kemi, olie og gas, energiproduktion, fjernvarme, geotermi, osv.

Produktnyheder Virksomhedsnyt

Beskrivelse af ITT Goulds Pumps

ITT Goulds Pumps er en global producent af højkvalitetspumper til en bred vifte af applikationer. Virksomheden har mere end 170 års erfaring inden for pumpeteknologi og tilbyder et omfattende sortiment af centrifugalpumper til at imødekomme specifikke krav fra kunderne.

Betydningen af samarbejdet mellem OEM Automatic Klitsø og ITT Goulds Pumps

Med OEM Automatic Klitsø som ny forhandler kan ITT Goulds Pumps nu nå ud til en bredere kundebase i Danmark. OEM Automatic Klitsøs tekniske team og ekspertise kan hjælpe vores kunder med at finde den bedste pumpe til deres specifikke applikationer og sikre, at de får den rigtige løsning til deres behov.

Brancher, der leveres til af ITT Goulds Pumps

ITT Goulds Pumps leverer til en lang række industrier over hele verden, herunder vandforsyning, spildevandshåndtering, kemisk produktion, marine, olie og gas, minedrift, osv. Deres pumper er kendt for at være effektive, pålidelige og holdbare, hvilket gør dem til et populært valg for industrier over hele verden.

Hvilken slags produkter leveres af ITT Goulds Pumps?

ITT Goulds Pumps har et omfattende sortiment af horisontale og vertikale procespumper, herunder mekanisk tætnede pumper samt magnetkoblede tætningsfrie pumper. Derudover tilbydes også specialdesignede pumper til at imødekomme specifikke kundekrav. Som tilbehør til pumperne tilbydes yderligere en automatisk 24/7 overvågningsenhed, i-ALERT®, som hjælper til at sikre en optimal drift og forudsiger potentielle nedbrud på pumpeenheder. Til styring og kontrol af pumper tilbydes den industri-prisvindende og patenterede PumpSmart®, frekvensomformer, som kan sikre en optimeret proces samt et reduceret energiforbrug.

Centrifugalpumper fra ITT Goulds Pumps

Vi har lagt et lille udvalg af pumper på vores website, nemlig en ANSI Proces pumpe, en ISO Proces pumpe og en magnetkoblet pakningsløs pumpe. Websitet vil løbende blive udbygget, med tilføjelse af endnu flere pumper:

Reservedele til gamle udgåede pumper

ITT Goulds Pumps kan også  fabrikere vitale reservedele til gamle udgåede pumper af andet fabrikat. Tag fat i os for at høre mere om det.

Kontakt Jesper for at høre mere om pumper:

Jesper Kallehauge
Produktchef, Food og Pharma
Ansvarsområder

Fittings, slanger, ventiler, pumper

Se mere om ITT Goulds Pumps:

video cannot show image

video cannot show image

video cannot show image
Teknisk rådgivning
Jesper Kallehauge

Produktchef, Food og Pharma

+4548106471 48 10 64 71

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat