Inxpect lbk system sikkerhedsradar
2019-09-11

Mød Inxpect på årets hi tech & industry Scandinavia

OEM Automatic Klitsø har gennem de seneste 9 måneder været den officielle danske partner for den italienske producent Inxpect Safety solutions. I denne periode har vi revolutioneret markedet for industriel sikkerhed og har pt en masse spændende projekter i pipelinen.

OEM Automatic Klitsø har gennem de seneste 9 måneder været den officielle danske partner for den italienske producent Inxpect Safety solutions. I denne periode har vi revolutioneret markedet for industriel sikkerhed og har pt en masse spændende projekter i pipelinen. Vi er endvidere lykkedes i vores målsætninger om at få eksponeret Inxpect og det radarbaserede sikkerhedssystem til så mange potentielle kunder på det danske marked.

Det er på denne baggrund at vi med stolthed kan præsentere Inxpect’s LBK-System, det første radarbaserede sikkerhedssystem, for første gang på en dansk messe. Nemlig HI-messen. Her indbyder vi alle med interesse i industriel sikkerhed til at komme forbi OEM Automatic Klitsø’s stand (standnr.) og få en snak med repræsentanter fra Inxpect.

Eksperterne fra Inxpect vil være tilstede på messen alle 3 dage, og vi har til lejligheden fået bygget et fuldt funktionelt system med robot celle og sikkerheds-PLC, der aktivt kan demonstrere hvordan Inxpect sikkerhedsradaren fungerer i praksis.

Vi ser frem til at møde dig på årets hi! Du kan booke din fribillet til messen her...

Produktnyheder Virksomhedsnyt Tips og guides
Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat