• clock Køb på webshop inden 14.30 - varen sendes samme dag
  • info Læs mere om os
  • bullhorn Mere end 60 år i branchen!
  • cubes Over 25.000 varer på lager
Foodtech 2018 Proces Proces 31-10-2018

Mød os på Foodtech 2018

Foodtech messe
Vi glæder os til at se dig til årets Foodtech messe i MCH Messecenter Herning! Messen finder sted fra d. 13.-15. november og du finder os igen på stand 7136 i hal J, hvor vi kan præsentere spændende nyheder fra vores leverandører samt hele tre to-stjernede Foodtech Product News & Awards!

book et moede

Vi er nu under to uger til årets Foodtech messe, som løber af stablen fra d. 13.-15. november og vi glæder os meget til at tage præsentere vores stand, som vi har arbejdet hårdt på at gøre så interessant som muligt for dig som besøgende. Vi står som sædvanligt på stand 7136 i hal J (se plan med haloversigt her), hvor vores Salgsingeniører og Produktspecialister tager imod alle spørgsmål og henvendelser. Har du brug for at tale mere indgående om bestemte applikationer i fødevareindustrien eller produkter, kan du klikke på linket til højre og booke et møde med en produktspecialist. 

Vi har denne gang fundet frem til nogle spændende produktnyheder fra vores leverandører, som du kan læse meget mere om nedenstående. Ellers kan du på standen opleve et nøje udvalgt udsnit af vores brede sortiment af produkter til fødevareindustrien. Sidst men ikke mindst kan du deltage i en spændende konkurrence, som vi ikke vil afsløre så meget om på forhånd... Velkommen til Foodtech 2018!

Hvad har vi med på standen i år?

Til dette års Foodtech har vi valgt at fokusere på de dele af vores sortiment som typisk anvendes i fødevareindustrien. 

Vi har ved dette års Foodtech fået vurderet tre af vores produktnyheder til at være Danmarksnyheder af Foodtech Product News og er blevet belønnet med ★ ★ for alle tre. Du kan læse kort om dem her og selvfølgelig opleve dem live på vores stand:

ITM-51 foodtech awards
 
Ny revolutionerende turbiditetsmåler fra Anderson-Negele: ITM-51

ITM-51 kan benyttes i mange forskellige applikationer og det nye modulære design gør det enkelt at udskifte dele og omstille sensoren til nye betingelser. Anvendelsesområderne er mange og sensoren kan med fordel anvendes til kvalitetssikring og til reducering af spildprodukter, kemikalier, energi og vandforbrug og bidrager dermed i sidste ende til forbedret konkurrenceevne for brugeren.

 

  

L3 D3 Foodtech Award

Ny kombineret niveau og volumen sensor fra Anderson-Negele: L3/D3

Det nyeste tiltag fra Anderson-Negele er modulopbyggede sensorer med flere funktioner. At designet er modulbaseret muliggør en enkel udskiftning af dele og endog ændring af sensor elementet, så instrumentet bliver en anden type sensor.

 

 

  

Låsbart håndtag zimmerlin foodtech award

Låsbart sikkerhedshåndtag til tankdæksler fra Zimmerlin

Vi kan nu præsentere det låsbare håndtag til tankdæksler fra Zimmerlin som er udviklet af Zimmerlin i samarbejde med nogen af deres største kunder. Håndtaget er udstyret med nøgle, der forhindrer uønsket adgang til tanke under eks. produktion. Håndtaget er udført med m16 gevind som passer til alle type tankdæksler med m16 gevind.

 

 

 

 Hvad præsenterer  vi ellers på messen?

Ud over de spændende Danmarksnyheder kan vi præsentere et  bredt udvalg af produkter til fødevareindustrien, der alle lever op til de høje krav og standarder som der stilles. Kom forbi og se og hør mere om:

Hvad sker der på messen?

Læs mere om dagsprogram for de tre dage og hvilke aktiviteter du kan opleve på Foodtech i år.

 

hent fribillet her
Teknisk rådgivning
Christian HansenChristian Hansen

Markedschef, Proces

48106434

Send e-mail

Kundesupport

Hvis du har brug for support, kontakt os via en af nedenstående måder.

70 10 64 00

Send e-mail