• clock Køb på webshop inden 14.00 - varen sendes samme dag
  • info Læs mere om os
  • bullhorn Mere end 60 år i branchen!
  • cubes Over 25.000 varer på lager
OEM Automatic Klitsø A/S søger en teknisk salgsingeniør til forretningsområdet El Automatik, som skal besøge kunder i distrikt Nordjylland eller distrikt Sydjylland/Fyn. Du bliver ansat på kontoret i Aarhus, hvilket giver dig en fleksibel mulighed for at møde ind på kontoret og være social med dine kollegaer. Du får samtidig mulighed for faglig sparring og input til dine opgaver fra dygtige kollegaer.

Din kommende leder, fortæller: ”Du får et godt mix af teknik og salg i den her rolle. Vores kommende kollega skal tænke løsningssalg og relationer. Vi forestiller os, du kommer med en el-teknisk eller anden form for automationsteknisk uddannelsesbaggrund. Erfaringsmæssigt har du nok allerede haft dit første tekniske salgsjob, så du i dialogen med kunden kan kigge på maskinen, forstå hans behov, applikationen og vide hvor du kan bidrage til hans projekt”.

Sæt dine salgskompetencer og tekniske specialistviden i spil

Du har el-teknisk flair og brænder så meget for salg og forstår, at det er ude hos kunderne relationerne og fundamentet for salget grundlægges. Du har frihed og fleksibilitet til at skabe din hverdag og finde vejen ind til kunden, samtidig med dit salgsbudget og KPI´er bruges som styringsværktøjer for din succes. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af følgende:

  • Engagere dig i teknisk rådgivning og sparring med kunden indenfor OEM´s el-sortiment
  • Skabe de gode langsigtede relationer til kunderne og udvikle dit distrikt og skabe vækst
  • Tilbudsgivning og forhandling af aftaler med både eksisterende og nye kunder
  • Involvere dig i produkt- og projektudvikling hos kunden i tæt samarbejde med produktcheferne og kunden

Vi er på udkig efter en selvstændig person, der vil tage ansvar og lytte til kunden. Du vil hurtigt opleve et tæt samarbejde med salgschefen for El-teamet samt dine 2 andre kørende salgskollegaer, og du vil møde stor opbakning fra kollegaer i hele organisationen. Udover den interne produkttræning, vil du også få produkttræning af vores internationale leverandører, så du skal føle dig komfortabel på engelsk.

Hvem er OEM Automatic Klitsø A/S?

Hvis du vil ind i en førende, innovativ og kundeorienteret virksomhed, der tilbyder komponenter af højeste kvalitet til automations- og procesindustrien, så er OEM Automatic Klitsø A/S virksomheden for dig. Firmaets leverandører er blandt de markedsledende producenter på globalt plan og er specialiserede inden for deres respektive produktområder. Dette betyder, at de kan tilbyde markedets bredeste produktsortiment med den seneste og mest moderne teknologi. Kunderne findes inden for alle brancher.

OEM Automatic Klitså A/S fylder 60 år i 2021 og er godt firma at arbejde i. OEM Automatic Klitsø A/S har en solid økonomi, en høj anciennitet blandt kollegaerne, og der er gode muligheder for du kan udvikle dig. Det er en international virksomhed med kollegaer i hele Europa. 

Vil du være en del af teamet?

Synes du ovenstående lyder som et job for dig og kunne være dit næste karriereskridt, så send din ansøgning og dit CV via linket ”Søg jobbet hos jobindex” nedenfor.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores rekrutteringspartner Martin Cordt-Bergholt fra HR-SPRINT på [email protected]

Ansøgningsfrist: 4. august 2021.

HR-SPRINT varetager rekrutteringen i tæt samarbejde med OEM Automatic Klitsø A/S. Der kan blive indkaldt til samtale før fristens udløb, så skynd dig at søge stillingen.

Søg jobbet hos Jobindex

(Klik på linket til Jobindex og klik der på knappen  "Søg jobbet online" nederst)

Kundesupport

Hvis du har brug for support, kontakt os via en af nedenstående måder.

70 10 64 00

Send e-mail