• clock Køb på webshop inden 14.00 - varen sendes samme dag
  • info Læs mere om os
  • bullhorn Mere end 60 år i branchen!
  • cubes Over 25.000 varer på lager
Hos OEM Automatic Klitsø A/S søger vi en teknisk salgsingeniør, gerne med kendskab til rustfrie produkter, som målrettet vil rådgive om dette sortiment i den danske Food & Pharma-branche. Med base og udgangspunkt fra kontoret i Risskov besøger du eksisterende og nye kunder i distrikt Jylland. Derfor vil en bopæl tæt på Aarhus være en klar fordel. Det giver dig også mulighed for løbende sparring og socialt samvær med kollegaerne på kontoret i Risskov.

Christian Hansen, din kommende leder, søger en teknisk dygtig medarbejder, som er klar på nye udfordringer, og hvor hjertet banker for salget og kunderne. Du ansættes i Proces-afdelingen og får et af markedets stærkeste rustfrie sortimenter og produktporteføljer med ud til kunderne med fokus på fittings, ventiler og slanger. Kunderne kender allerede OEM og produkterne rigtig godt, hvilket giver dig rig mulighed for at bruge din tekniske viden og yde faglig rådgivning til kunden.

Du overtager distriktet fra Jens, som skal have nye udfordringer internt med salg af andre produkter. Du får derfor en kvalificeret onboarding og kan løbende sparre med Jens, som kender distriktet, produkterne og kunderne rigtig godt.

Sæt dine salgskompetencer og tekniske specialistviden i spil

Vores kommende salgsingeniør-kollega har allerede arbejdet min. 2-3 år i et lignende salgsjob, og du har meget gerne kendskab til Food & Pharma-branchen eller den rustfrie verden. Du får frihed til at skabe din egen hverdag og finde vejen ind til kunden. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af følgende ansvarsområder:

Engagere dig i teknisk rådgivning og sparring med kunden inden for OEM´s proces-sortiment
Udarbejde forretningsplaner i overensstemmelse med salgsbudgettet for året
Skabe relationer til kunderne i dit distrikt både ved fysiske besøg og videomøder
Arbejde på projekter, tilbudsgivning og følge projekter til dørs
Vedligeholde kundedata og dokumentation i CRM
Vi er på udkig efter en selvstændig person, der vil tage ansvar og har gåpåmod. Du får et tæt samarbejde med dine kørende salgskollegaer og de interne produktspecialister, og du vil opleve stor opbakning fra hele organisationen.

Du er stærk på engelsk og har en god forståelse for svensk.

Din uddannelsesbaggrund kan være meget bred. Du kan have en uddannelse fra den rustfrie verden, rustfrismed, mejerist, QA, projektleder, servicetekniker, brygmester, procesteknolog med retning mod fødevarer/medicinal m.m.

Hvad kan OEM Automatic Klitsø A/S tilbyde dig?

Hvis du vil ind i en førende, innovativ og kundeorienteret virksomhed, der tilbyder komponenter af højeste kvalitet til automations- og procesindustrien, så er OEM Automatic Klitsø A/S virksomheden for dig. Vores leverandører er blandt de markedsledende producenter på globalt plan og er specialiseret inden for vores respektive produktområder. Dette betyder, at vi kan tilbyde markedets bredeste produktsortiment med den seneste og mest moderne teknologi. Kunderne findes inden for alle brancher.

OEM Automatic Klitsø A/S fyldte 60 år i 2021 og er et godt firma at arbejde i. Virksomheden har en solid økonomi, en høj anciennitet blandt kollegaerne og tilbyder gode muligheder for intern udvikling. Det er desuden en international virksomhed med kollegaer i hele Europa. 

Vil du være en del af teamet?

Synes du ovenstående lyder som et job for dig, og kunne det være dit næste karriereskridt, så send din ansøgning og dit CV via linket ”Søg jobbet hos jobindex” her nedenfor.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores rekrutteringspartner Martin Cordt-Bergholt fra HR-SPRINT på [email protected]

Ansøgningsfrist: 2. februar 2022.

HR-SPRINT varetager rekrutteringen i tæt samarbejde med OEM Automatic Klitsø A/S. Der kan blive indkaldt til samtale før fristens udløb, så skynd dig at søge stillingen. Vi ser frem til at høre fra dig.

Søg jobbet hos Jobindex

(Klik på linket til Jobindex og klik der på knappen  "Søg jobbet online" nederst)

Kundesupport

Hvis du har brug for support, kontakt os via en af nedenstående måder.

70 10 64 00

Send e-mail