• clock Køb på webshop inden 14.30 - varen sendes samme dag
  • info Læs mere om os
  • bullhorn Mere end 60 år i branchen!
  • cubes Over 25.000 varer på lager

Teknisk nysgerrig intern sælger

Vil du være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam af el-tekniske komponenter i en større koncern, med masser af udviklingsmuligheder, så er det dig vi er ude efter!

Om stillingen

Som Intern sælger kommer du til at arbejde tæt sammen med dedikerede kollegaer. Hverdagen er travl og spændende, og du vil blive udfordret på hvor mange bolde du rent faktisk kan have i luften på samme tid.

Centralt for stillingen er din daglige kommunikation og rådgivning af vores kunder, hvor du kommer til at håndtere alt lige fra tilbudsgivning til ordrehåndtering. Du er ofte første touch point med kunden, og det er derfor vigtigt at du er løsningsorienteret, og i samarbejde med resten af teamet, brænder for at hjælpe vores kunder på bedste vis.  

I den forbindelse rådgiver du omkring OEM Automatic Klitsø’s brede standardsortiment af komponenter til industriautomation. Der vil være god mulighed for at få hjælp til afklaring af tekniske spørgsmål fra produktspecialisterne i organisationen eller hos underleverandørerne. Du vil ligeledes supportere dine interne kunder som er sælgerne i marken samt de produktansvarlige på kontorene i Allerød. I din daglige kommunikation med vores kunder vil du ligeledes få muligheden for at identificere mulighederne for mersalg og du skal derfor også være parat til at varetage rollen som sælger.

Du får med andre ord en meget alsidig og udadvendt hverdag, med en masse spændende opgaver og med gode muligheder for en videre karriere i en koncern i vækst.

Dine kvalifikationer

Vi søger en person med en el-teknisk baggrund, med drive, som altid søger at give kunden den bedste oplevelse og som samtidig har lyst til at arbejde med salg. Som person besidder du en høj arbejdsmoral og er proaktiv, når det gælder om at opsøge ny viden. Du er detaljeorienteret og er derfor typen, der har styr på dine opgaver og du følger dem grundigt til dørs.  

Du er ligeledes en teamplayer, der motiveres af at skabe resultater i samarbejde med dine kollegaer. Centralt for OEM Automatic Klitsø er, at vi sætter en ære i at servicere kunder og kolleger på et højt niveau og at du aldrig går på kompromis med kvaliteten i dit arbejde.

  • Du er serviceminded
  •  Gerne med erfaring inden for salg af el-komponenter eller automationsprodukter
  • Derudover bruger du IT i hverdagen og har nemt ved at manøvrere i nye systemer, gerne erfaring med SAP


Vi tilbyder

Hos OEM Automatic Klitsø har vi fokus på den personlige og faglige udvikling, og vi åbner muligheden for at du på sigt kan skabe dig en karriere i en international virksomhed. Du kommer dagligt til at indgå i dialog med kollegaer og leverandører på tværs af grænser, og du er med til at gøre en forskel for vores kunder, der afhænger af vores ekspertise og service. 

Noget for dig?

Søg stillingen ved at sende din ansøgning og CV til [email protected], ”Intern sælger” i emnefeltet. Du er altid velkommen til at kontakte Supportchef,  Mahmut Kuyulu, på +45 70 10 64 00 eller [email protected].

Vi afholder løbende samtaler og stillingen vil blive lukket når de rigtige kandidater er fundet.

 

En del af OEM International 

OEM Automatic Klitsø er et datterselskab af svenske OEM International, der omsætter for 3 mia. SEK og er registreret på børsen i Stockholm. OEM Automatic Klitsø A/S har siden 1961 markedsført et bredt program af kvalitetskomponenter til industriel automation samt komponenter til proces- og elektronikindustrien. Virksomheden ligger i Allerød, har salgskontor i Aarhus og beskæftiger 35 engagerede medarbejdere. 

En salgsvirksomhed med et anerkendt kvalitets produktprogram, hvor du får en grundig oplæring, som tager udgangspunkt i et veltilrettelagt onboarding program. En spændende stilling i en dynamisk virksomhed, hvor mulighederne er til stede, hvis du har evnerne. Hos OEM Automatic Klitsø A/S hjælper alle til, og det skal være sjovt at gå på arbejde.

Kundesupport

Hvis du har brug for support, kontakt os via en af nedenstående måder.

70 10 64 00

Send e-mail