• clock Køb på webshop inden 14.30 - varen sendes samme dag
  • info Læs mere om os
  • bullhorn Mere end 60 år i branchen!
  • cubes Over 25.000 varer på lager
Hartmanns A/S søger til OEM AUTOMATIC KLITSØ A/S en teknisk sælger, der har erfaring med teknisk salg til fødevarer og medicinalbranchen. Du vil i stillingen være med til, både at vedligeholde en eksisterende kundeportefølje samt være med til at udbygge OEM AUTOMATIC KLITSØs position på markedet.

I stillingen refererer du til Business Area Manageren i en afdeling på 8 personer i et velrenommeret firma med 34 kolleger fordelt i hele Danmark. OEM AUTOMATIC KLITSØ A/S en del af en Europæisk organisation, og du vil kunne trække på erfaringerne i organisationen i forbindelse med salget og udviklingen af dette. Du kommer til at arbejde med kunder på Sjælland og Fyn, og du har base på hovedkontoret i Allerød. Du vil både have tæt kontakt med, kolleger i ind- og udland samt nye/potentielle kunder.

Din baggrund

Du bliver ansigtet ud mod kunderne, og i den forbindelse er det vigtigt, at du er lyttende og god til at opfatte og forstå kundens behov. Via sparring og dialog finder du den rigtige løsning til kunden og formår at tænke i løsningssalg.

Der er tale om en selvstændig stilling, hvor det forventes at du bruger din erfaring til at udvikle dit distrikt der har et stort potentiale. Du er derfor i stand til at styre og prioritere din indsats over for kunder og leverandører samt stillingens arbejdsopgaver.

Dine personlige kompetencer omfatter:

  • God til at skabe stærke og langvarige relationer.
  • Omhyggelig og struktureret
  • Forretningsorienteret.
  • God kommunikator, der evner at formulere dig på dansk – mundtligt og skriftligt, engelsk på teknisk niveau i relation til erhverv, og eventuelt god forståelse af svensk.

OEM AUTOMATIC KLITSØ A/S tilbyder

Du tilbydes en selvstændig og ansvarsfuld stilling med kvalificeret opbakning fra kollegaer i Danmark. Du tilbydes PC, mobiltelefon og bilordning samt en konkurrencedygtig lønpakke med pensionsordning. Du vil arbejde sammen med engagerede kollegaer i en organisation præget af en god og uformel tone. For den rette person er der tale om en stilling med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Hos OEM AUTOMATIC KLITSØ A/S hjælper alle til, og det skal være sjovt at gå på arbejde. OEM AUTOMATIC KLITSØ A/S er en førende, innovativ og kundeorienteret virksomhed, der tilbyder komponenter af højeste kvalitet til automations- og procesindustrien. Firmaets leverandører er blandt de markedsledende producenter på globalt plan og er specialiserede inden for deres respektive produktområder. Dette betyder, at de kan tilbyde markedets bredeste produktsortiment med den seneste og mest moderne teknologi. Deres kunder findes inden for alle brancher.

Interesseret?

Søg stillingen ved at gå til Hartmanns website og uploade din ansøgning og CV

Du er velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant, Anne-Mette Juncker Davidsen på +45 4121 1355 eller [email protected]

Hartmanns er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske dertil. Hartmanns behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.

Teknisk rådgivning
Christian HansenChristian Hansen

Markedschef, Proces

48106434

Send e-mail

Kundesupport

Hvis du har brug for support, kontakt os via en af nedenstående måder.

70 10 64 00

Send e-mail