• clock Køb på webshop inden 14.30 - varen sendes samme dag
  • info Læs mere om os
  • bullhorn Mere end 60 år i branchen!
  • cubes Over 25.000 varer på lager

OEM AUTOMATIC KLITSØ A/S tilbyder

Du tilbydes en selvstændig og ansvarsfuld stilling med kvalificeret opbakning fra kollegaer i Danmark. Du tilbydes PC, mobiltelefon og bilordning samt en konkurrencedygtig lønpakke med pensionsordning. Du vil arbejde sammen med engagerede kollegaer i en organisation præget af en god og uformel tone. For den rette person er der tale om en stilling med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Hos OEM AUTOMATIC KLITSØ A/S hjælper alle til, og det skal være sjovt at gå på arbejde. OEM AUTOMATIC KLITSØ A/S er en førende, innovativ og kundeorienteret virksomhed, der tilbyder komponenter af højeste kvalitet til automations- og procesindustrien. Firmaets leverandører er blandt de markedsledende producenter på globalt plan og er specialiserede inden for deres respektive produktområder. Dette betyder, at de kan tilbyde markedets bredeste produktsortiment med den seneste og mest moderne teknologi. Deres kunder findes inden for alle brancher.

Interesseret?

Søg stillingen ved at gå til Hartmanns website og uploade din ansøgning og CV

Du er velkommen til at kontakte Senior Recruitment Consultant, Anne-Mette Juncker Davidsen på +45 4121 1355 eller [email protected]

Hartmanns er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske dertil. Hartmanns behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.

Kundesupport

Hvis du har brug for support, kontakt os via en af nedenstående måder.

70 10 64 00

Send e-mail