• clock Køb på webshop inden 14.00 - varen sendes samme dag
  • info Læs mere om os
  • bullhorn Kvalitet og ekspertise i over 60 år
  • cubes Over 25.000 varer på lager

Teknisk sælger til Tryk & Flow komponenter i Midt- og Nordjylland

Vil du yde en målrettet salgsindsats og knokle for dine kunder? Bliver du motiveret af teknisk rådgivning og vejledning af kunderne? Kan du skabe langsigtede relationer i en teknisk branche, som bl.a. understøtter robotteknologien og vindmølleproduktionen? Så er det dig vi søger.
OEM Automatic Klitsø A/S søger en erfaren sælger til forretningsområdet Tryk & Flow komponenter. Dit ansvarsområde vil være opsøgende salg og rådgivning af automationskomponenter indenfor områderne: Tryk, Flow, Temperatur/Fugt og Pneumatik, til maskinbyggere og større industrikunder. Dit distrikt starter syd for Aarhus og går hele vejen nord på. Du vil gøre brug af kontoret i Aarhus til tilbudsgivning og andet administrativt arbejde.
Internt fra kontoret i Allerød/Aarhus har du kompetent opbakning og sparring med de produktansvarlige kollegaer, som gerne deltager på sambesøg ude hos kunderne. Succeskriterierne for dig som sælger bliver kontinuerlig udvikling af din kundeportefølje, samt vedligeholde firmaets allerede etablerede kundekreds.

Kommercielt mindset og god teknisk flair

Du har eventuelt en teknisk uddannelse, der relaterer sig til industriel automation eller et indgående kendskab til branchen kombineret med en teknisk nysgerrighed. Du motiveres af og brænder for salg og kører allerede som sælger i en lignende teknisk salgsstilling. Du trives med at tage ansvaret for hele salgsprocessen, fra bookning af kundemødet, til projekteringsfasen og tilbudsskrivning i samarbejde med produktchefen, til forhandling og efterfølgende kundeservice. Du ved, at det er ude hos kunden tiden bruges bedst og du befinder dig godt, uanset hvor i organisationen du møder kunden. Du vil få stærk intern opbakning og skal arbejde med nogle af branchens mest anerkendte producenter og brands.

Er du relationsskabende og en god samarbejdspartner?

Du bliver ansigtet ud mod kunderne og i den forbindelse er det vigtigt, at du er lyttende og god til at opfatte og forstå kundens behov. Via sparring og dialog finder du den rigtige løsning i samarbejde med produktchefen til kunden og formår at tænke i løsningssalg og projekter.

Da der er tale om en meget selvstændig stilling, kræves det, at du er en ”selvstarter” og forstår at styre og prioritere din indsats overfor kunderne og dine arbejdsopgaver.

De personlige og faglige kompetencer som matcher jobbet er:

  • Åbenhed, udadvendthed og en positiv indstilling
  • Kommunikationsstærke evner og et salgsorienteret mindset
  • Selvstændighed, med evne til at træffe egne valg
  • Løsningsorienteret i din måde at arbejde på
  • Du formulerer dig godt på dansk (mundtligt og skriftligt), og du behersker engelsk på et teknisk niveau i relation til branchen og har gerne en god forståelse for svensk

Hvad kan OEM Automatic Klitsø A/S tilbyde dig?

Hvis du vil ind i en førende, innovativ og kundeorienteret virksomhed, der tilbyder komponenter af højeste kvalitet til automations- og procesindustrien, så er OEM Automatic Klitsø A/S virksomheden for dig. Firmaets leverandører er blandt de markedsledende producenter på globalt plan og er specialiserede inden for deres respektive produktområder. Dette betyder, at de kan tilbyde markedets bredeste produktsortiment med den seneste og mest moderne teknologi. Kunderne findes inden for alle brancher.

OEM Automatic Klitsø A/S fylder 60 år i 2021 og er godt firma at arbejde i. OEM Automatic Klitsø A/S har en solid økonomi, en høj anciennitet blandt kollegaerne og der er gode muligheder for du kan udvikle dig. Det er en international virksomhed med kollegaer i hele Europa. 

Vil du være en del af teamet?

Synes du ovenstående lyder som et job for dig og kunne være dit næste karriereskridt, så send din ansøgning og dit CV via linket ”Søg jobbet hos jobindex” nedenfor.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores rekrutteringspartner Martin Cordt-Bergholt fra HR-SPRINT på [email protected]

Ansøgningsfrist: 5. august 2021.

HR-SPRINT varetager rekrutteringen i tæt samarbejde med OEM Automatic Klitsø A/S. Der kan blive indkaldt til samtale før fristens udløb, så skynd dig at søge stillingen. Vi ser frem til at høre fra dig.

Søg jobbet hos Jobindex

(Klik på linket til Jobindex og klik der på knappen  "Søg jobbet online" nederst)

En del af OEM International 

OEM Automatic Klitsø er et datterselskab af svenske OEM International, der omsætter for 3 mia. SEK og er registreret på børsen i Stockholm. OEM Automatic Klitsø A/S har siden 1961 markedsført et bredt program af kvalitetskomponenter til industriel automation samt komponenter til proces- og elektronikindustrien. Virksomheden ligger i Allerød, har salgskontor i Aarhus og beskæftiger 35 engagerede medarbejdere. 

En salgsvirksomhed med et anerkendt kvalitets produktprogram, hvor du får en grundig oplæring, som tager udgangspunkt i et veltilrettelagt onboarding program. En spændende stilling i en dynamisk virksomhed, hvor mulighederne er til stede, hvis du har evnerne. Hos OEM Automatic Klitsø A/S hjælper alle til, og det skal være sjovt at gå på arbejde.

Kundesupport

Hvis du har brug for support, kontakt os via en af nedenstående måder.

70 10 64 00

Send e-mail