• clock Køb på webshop inden 14.00 - varen sendes samme dag
  • info Læs mere om os
  • bullhorn Kvalitet og ekspertise i over 60 år
  • cubes Over 25.000 varer på lager
OEM Automatic Klitsø A/S søger 2 tekniske salgsingeniører til forretningsområdet El Automation, som skal besøge kunder i distrikt Midt-/Nordjylland eller distrikt Syddanmark. Du bliver ansat på kontoret i Aarhus, hvilket giver dig en fleksibel mulighed for at møde ind på kontoret og være social med dine kollegaer. Du får samtidig mulighed for faglig sparring og input til dine opgaver fra dygtige kollegaer.

Din kommende leder fortæller: ”Du får et godt mix af teknik og salg i den her rolle. Vores kommende kollega skal tænke løsningssalg og relationer.”

Vi forestiller os du kommer med en relevant El-teknisk baggrund som eksempelvis elektriker, automationsteknolog, maskinmester, eller lignende. Erfaringsmæssigt har du nok allerede haft dit første salgsjob, så du i dialogen med kunden kan analysere applikationen, afdække hans behov og tilføre værdi til kundens projekt.

Sæt dine salgskompetencer og tekniske viden i spil

Du har El-teknisk flair og brænder så meget for salg og forstår, at det er ude hos kunderne relationerne og fundamentet for salget grundlægges. Du har frihed og fleksibilitet til at skabe din hverdag og finde vejen ind til kunden, samtidig med dit salgsbudget og KPI´er bruges som styringsværktøjer for din succes. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af følgende:

  • Engagere dig i teknisk rådgivning og sparring med kunden inden for OEM’s El-sortiment
  • Skabe de gode langsigtede relationer til kunderne og udvikle dit distrikt og skabe vækst
  • Tilbudsgivning og forhandling af aftaler med både eksisterende og nye kunder
  • Involvere dig i produkt- og projektudvikling hos kunden i tæt samarbejde med produktcheferne og kunden

Vi er på udkig efter en selvstændig person, der vil tage ansvar og lytte til kunden. Du vil hurtigt opleve et tæt samarbejde med salgschefen for El-teamet, samt dine 2 andre kørende salgskollegaer, og du vil møde stor opbakning fra kollegaer i hele organisationen. Udover den interne produkttræning, vil du også få produkttræning af vores internationale leverandører, så du skal føle dig komfortabel på engelsk.

Hvad kan OEM Automatic Klitsø A/S tilbyde dig?

Hvis du vil ind i en førende, innovativ og kundeorienteret virksomhed, der tilbyder komponenter af højeste kvalitet til automations- og procesindustrien, så er OEM Automatic Klitsø A/S virksomheden for dig. Firmaets leverandører er blandt de markedsledende producenter på globalt plan og er specialiserede inden for deres respektive produktområder. Dette betyder, at de kan tilbyde markedets bredeste produktsortiment med den seneste og mest moderne teknologi. Kunderne findes inden for alle brancher.

OEM Automatic Klitsø A/S fylder 60 år i 2021 og er godt firma at arbejde i. OEM Automatic Klitsø A/S har en solid økonomi, en høj anciennitet blandt kollegaerne og der er gode muligheder for, at du kan udvikle dig. Det er en international virksomhed med kollegaer i hele Europa.

Vil du være en del af teamet?

Synes du ovenstående lyder som et job for dig og kunne det være dit næste karriereskridt, så send din ansøgning og dit CV via linket ”Søg jobbet hos jobindex” nedenfor.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores rekrutteringspartner Martin Cordt-Bergholt fra HR-SPRINT på [email protected]

Ansøgningsfrist: 17. september 2021.

HR-SPRINT varetager rekrutteringen i tæt samarbejde med OEM Automatic Klitsø A/S. Der kan blive indkaldt til samtale før fristens udløb, så skynd dig at søge stillingen.

Søg jobbet hos Jobindex

(Klik på linket til Jobindex og klik der på knappen  "Søg jobbet online" nederst)

Kundesupport

Hvis du har brug for support, kontakt os via en af nedenstående måder.

70 10 64 00

Send e-mail