• clock Køb på webshop inden 14.30 - varen sendes samme dag
  • info Læs mere om os
  • bullhorn Mere end 60 år i branchen!
  • cubes Over 25.000 varer på lager

Mød os på disse messer i 2020

Vandværksmessen d. 31. januar

Hele den danske vandbranche mødes til de Danske Vandværkers fagmesse tre gange om året. Første gang er d. 31. januar i Roskilde. Her viser vi de seneste nyheder til drift af vandværker frem, og glæder os til at inspirere både nye og nuværende kunder. 

Produkter på standen:

Foodtech d. 29. september - 1. oktober

FoodTech er Nordeuropas største fagmesse for fødevareteknologi, hvilket er et fokusområde for vores produktområde Proces. Vi har deltaget i messen i en del år og nyder at netværke med vigtige beslutningstagere fra branchen, møde vores kunder ansigt-til-ansigt og skabe nye relationer.

Produkter på standen:

Robotbrag november (TBA)

På Robotbrag ser vi frem til at vise vores omfattende program af komponenter til robotindustrien og IIOT frem. Robotbrag er det endvidere muligt opleve morgendagens robotteknologier og udforske områder med droner, kunstig intelligens, virtual reality og mobile robotter. Datoen for messen er endnu ikke oplyst, men vil blive opdateret her, lige så snart den bliver offentliggjort. 

Produkter på standen

Hvorfor tager vi på messe?

OEM Automatic Klitsø på messe
For at Møde vores kunder

Når vi tager på messer giver det os en unik mulighed for at møde både nye og eksisterende kunder. Vi bliver tit bekræftet i, at det er i den personlige dialog at man har mulighed for at gå i dybden med nye spændende projekter og kan give sparring på udfordringer i produktion eller processer. Vores produktspecialister og tekniske salgsingeniører møder altid velforberedt op og glæder sig til både at lære nyt og hjælpe 

OEM Automatic Klitsø på messe
For at Fremvise de Seneste nyheder

Vi er repræsenterer over 100 ledende leverandører til industriel automation, som alle er specialister inden for deres specifikke område. Så vi er i den favorable position at vi på næsten hver messe kan præsentere, et væld af spændende produktnyheder på vores stand. I mange tilfælde er vores leverandører fysisk tilstede på standen og kan gå endnu mere i dybden med teknikken bag og anvendelse i forskellige typer applikationer.      

OEM Automatic Klitsø på messe
For at lære om de seneste trends 

Markedet for komponenter til industriel automation er i rivende udvikling, hvor især robotindustrien og IIoT (Industrial Internet of Things) er i fokus.  Det er derfor meget vigtigt for os at være nærværende i de clusters og netværk, hvor vi kan være med til at fremme udviklingen via vores leverandørers komponenter og vores produkspecialisters ekspertise.   

Kundesupport

Hvis du har brug for support, kontakt os via en af nedenstående måder.

70 10 64 00

Send e-mail