• clock Køb på webshop inden 14.30 - varen sendes samme dag
  • info Læs mere om os
  • bullhorn Mere end 60 år i branchen!
  • cubes Over 25.000 varer på lager

Tryk- og filterregulator

Vi fører et bredt udvalg af tryk- og filterregulatorer fra Asco & Aventics. Her finder du ligeledes Partikelfilter, Aktive kulfilter, Standard filter samt komplet samlede løsninger. Kort fortalt er en trykregulator er en ventil, som automatisk lukker for strømmen af en væske eller gas ved et bestemt tryk. Trykregulatorer anvendes til at muliggøre reduktion af højtryks forsyningslinier eller tanke til at sikre og/eller opnå anvendelige tryk til forskellige formål.

Trykregulatorer og filtre

En trykregulator har den primære funktion at matche gasstrømmen gennem regulatoren til det ønskede. Hvis belastningen på strømmen aftager, så skal trykregulatoren sørge for at flowet også falder. Hvis belastningen af flowet stiger, så skal trykregulatoren sørge for at flowet stiger for at holde et kontrolleret tryk fra faldende som følge af mangel på gas i tryksystemet.

En filterregulator er en overkommelig og pladsbesparende kombination af trykregulator og luftfilter. Regulatoren reducerer forsyningstrykket og stabiliserer systemtrykket til den indstillede værdi. Filteret tager sig af faste og flydende forurenende stoffer i luften, såsom støvpartikler og kondensat. Ved god filtrering forhindres funktionsfejl og slitage af trykluftskomponenter minimeres.
320 variants in 43 products.
Samlet antal hits: 43
Teknisk rådgivning
Charlotte Kjersgaard LarsenCharlotte Kjersgaard Larsen

Produktchef, Tryk & Flow

48 10 64 24

Send e-mail

Kundesupport

Hvis du har brug for support, kontakt os via en af nedenstående måder.

70 10 64 00

Send e-mail