Politik for behandling af personoplysninger

Når du bestiller et produkt hos OEM Automatic Klitsø A/S bliver automatisk registreret som en kunde i vores digitale register. Kunderegistret indeholder de kontaktoplysninger som du som kunde selv har angivet samt oplysninger om bestilling af produkter. De pågældende personoplysninger bruges til administration af tjenester/levering, information, markedsføring af OEM Automatic Klitsø A/S varer og tjenester, profilering (dvs. en analyse af kunden for bedre at kunne kommunikere med kunden) samt til visse statistikker, evaluering og kvalitetssikring. Der er ingen mulighed for at være kunde hos OEM Automatic Klitsø A/S medmindre du accepterer vilkårene for behandling af personoplysninger.

Hos OEM Automatic Klitsø A/S vil vi gerne bruge e-mail i kommunikationen med vores kunder. Ved aktivt at krydse af i boksen i ordreformularen, at du som kunde ønsker information om OEM Automatic Klitsø A/S produkter via e-mail, har du accepteret, at personoplysninger også bruges til dette formål.

Som kunde håndteres dine oplysninger af en såkaldt "Personal Data Counselor", som er behjælpelig i vores kommunikation med dig. Denne rådgiver vil dog kun behandle dataene i overensstemmelse med de formål, som kundens personoplysninger er blevet indsamlet til.

OEM Automatic Klitsø A/S beholder kundedata så længe som du er kunde hos os, og i yderligere 36 måneder til ovennævnte formål. Derefter vil de blive gemt for at opfylde forskellige lovmæssige krav, såsom regnskabslovgivningen. Efter de 36 måneder, vil dine personlige oplysninger blive slettet.

Behandlingen af dine personoplysninger i vores kundedatabase er baseret på ordreaftaler, juridiske forpligtelser og berettiget interesse. Når det gælder berettiget  interesser anvender vi kundens oplysninger til f.eks. at tilpasse vores kommunikation til dig baseret på dine køb hos os.

Den personligt dataansvarlige til behandling af dine personoplysninger er OEM Automatic Klitsø A/S. Som kunde har du ret til at modtage alle oplysninger om dine personlige data i virksomheden gratis. Hvis du mener at en oplysning er ukorrekt eller vildledende, skal du straks kontakte os. Kontaktoplysninger finder du nedenfor:

Tlf: 70 10 64 00

E-mail: [email protected]

Adresse: Engholm Parkvej 4, 3450 Allerød

Hvis du som kunde ikke mener at dine oplysninger skal anvendes til markedsføring eller profilering i markedsføringsmæssig sammenhæng, kontakt venligst vores kundesupport på [email protected].

Al behandling af persondata sker i overensstemmelse med lovgivningen om databeskyttelse (GDPR). For en mere dybdegående beskrivelse af hvordan vi behandler vores kunders personlige oplysninger, se venligst vores integritetspolitik her.

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat