2022-03-18

IIoT - Industrial Internet of Things - Hvad er det? Hvilke produkter har vi?

Sammen med vores partnere har vi gennem flere år udviklet et sortiment indenfor IIoT (Industrial Internet of Things). Dette for at gøre det nemmere for vores kunder at tage skridtet ind i den digitale verden.

Hvad er IIoT?

IIoT (Industrial Internet of Things) handler om at indsamle data fra maskiner, der analyseres og derefter bruges til at optimere processer og arbejdsmetoder. Smarte produkter og maskiner, der selv identificerer flaskehalse og problemer, har potentiale til at forbedre alle dele af produktions- og forsyningskæden.

Tips og guides

Rigtig og bredt udvalg til din IIoT-løsning

Sammen med vores partnere har vi gennem flere år udviklet et sortiment indenfor IIoT. Dette for at gøre det nemmere for vores kunder at tage skridtet ind i den digitale verden. Med denne produktudvikling er vi hos OEM Automatic Klitsø blevet en god samarbejdspartner til at diskutere forskellige løsninger med og være sparringspartner i projekter for at komme videre til en komplet løsning. Vores sortiment er baseret på de kerneprodukter, vi har haft i over 40 år. Dette har udviklet sig til regler og forskrifter samt indsamling af information og muliggjort en bro til det, vi kalder cloud-tjenester. 

OEM Automatic Klitsø IIoT

Vi hos OEM Automatic Klitsø arbejder med åbne systemer, der ikke er afhængige af et bestemt mærke eller kommunikationsmetode. Dette letter implementeringen af produkterne i kombination med eksisterende systemer, så I som kunder får en så god løsning og så godt et produkt som muligt. Det mener vi er vigtigt for at aktivere IIoT og indsamle så meget data som muligt baseret på det du allerede har, men også supplere med nye sensorer og I/O'er. De udtrukne oplysninger kan derefter sendes til et centralt punkt eller til cloud-baserede tjenester.

FORSKELLEN MELLEM IOT OG IIOT

IoT (Internet of Things) er drevet af smarte enheder, der indsamler information (data) for at strømline tid, spare omkostninger og forbedre livskvaliteten. De data, som IIoT (Industrial Internet of Things) indsamler, bruges til at optimere processer og skabe smartere arbejdsmetoder. Det menes, at smarte maskiner er bedre end mennesker til at analysere data, hvilket betyder, at IIoT har potentialet til at forbedre den samlede effektivitet i hele produktions- og forsyningskæden.

Tre tips, når man starter med IIoT:

1. Start i det små

Selv mindre investeringer kan gøre en stor forskel. Byg derefter gradvist på. Det er sådan, at vi alle skal starte et sted, og for at du kan få mest muligt ud af IIoT, kan det være en god idé at starte i det små, for at få ideen om at analysere data til at vokse.

2. Undgå låste produkter

Brug produkter, der kan tale med alt. Så har du mulighed for at udvide i fremtiden, da intet er låst til et system. Det er for eksempel software, som de forskellige produkter har. Vi kan hjælpe dig med at producere de produkter, der passer dig bedst, og vi kan også tilpasse disse.

3. Hav delmål

Du kan indsamle lige så meget data, som du vil, men hvorfor indsamle data, hvis du ikke har tid til at analysere det? Du skal altid have delmål i dit projekt, ellers er det nemt at drukne i al den information, som IIoT muliggør. Spørg dig selv, hvad det egentlig er, du gerne vil finde ud af, så kan vi hjælpe dig med resten.

FIND VORES NYE SEKTION MED IIOT HER:

Tag en uforpligtende snak med Ulrik om IIoT:

Ulrik Juul Nielsen
Produktchef, El Automation
48 10 64 19 48 10 64 19
ulrik.nielsen@oemklitso.dk Send e-mail
Ansvarsområder

IIOT, sensorer, fotoceller, lamper & sirener

Teknisk rådgivning
Ulrik Juul Nielsen

Produktchef, El Automation

+4548106419 48 10 64 19

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat