Logistikcenter - hurtige leverancer på dine vilkår

Cirka en gang om måneden udsender vi nyhedsbrev med interessante nyheder, inspirerende og lærerigt indhold. Nyhedsbrevene sendes primært til dig, der er kunde hos OEM Automatic, men alle kan vælge at abonnere.

Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen ved at klikke på linket nederst i den seneste e-mail du har modtaget.

Som et supplement til vores lokale lager i Danmark, benytter vi os af OEM Automatic gruppens 8.712 m2 store logistikcenter, der ligger lige uden for Tranås, Sverige. Herfra vi leverer effektivt til kunder i Danmark, Sverige og Norge.

  • 30.000 lagerførte produkter

  • 8.712 m2 lagerareal

  • 600-800 daglige leverancer

Vi stiller høje krav

Ved at stille høje krav til effektivitet og kvalitet i vores logistik sigter vi efter at have så høj en nøjagtighed i vores leverancer som muligt. Dette kommer vores kunder til gode, da vi sørger for at levere det rigtige produkt, til den rigtige tid i overenstemmelse med kundens ønskede leveringsadresse.

OEM Automatic koncernen har som overordnet målsætning at opnå en præcision i leveringen på 97% til vores kunder. For at opnå og fastholde dette resultat arbejder vi tæt sammen med vores leverandører for dagligt at kunne forbedre effektivitet og service over for vores kunder. Dette inkluderer ligeledes at kunne tilbyde vores kunder tilpassede løsninger som vores forædlingsafdelinger i Danmark og Sverige producerer.

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat