• clock Køb på webshop inden 14.30 - varen sendes samme dag
  • info Læs mere om os
  • bullhorn Mere end 60 år i branchen!
  • cubes Over 25.000 varer på lager

Job og karriere

Velkommen til vores sektion om Job & karriere hos OEM Automatic Klitsø. Vi leder altid efter nye talenter til at blive en del af vores team! Nedenfor lister vi løbende de stillinger som er ledige i øjeblikket som du kan søge. Tænker du over at sende os en uopfordret ansøgning kan du nederst på siden læse mere, om nogle af de funktioner som findes hos os. Og du kan altid sende os en uopfordret ansøgning på [email protected]

Følg os endvidere på Facebook og Linkedin for ikke at gå glip af nye jobopslag, spændende nyheder mm.

Ledige stillinger i øjeblikket

Er du klar til at gøre en forskel?

Efter flere år med kontinuerlig vækst er vores Electronics afdeling nu klar til at udvide teamet, og gøre en endnu større forskel for vores kunder! Vi søger derfor en sælger og en intern sælger, der ønsker at deltage i udviklingen af vores forretning i Danmark. Dit primære mål bliver at hjælpe med forstærke vores position på det danske marked og i samme ombæring lære en masse om elektronik komponenter og de maskin- og apparat producerende virksomheder. Du må meget gerne have en teknisk baggrund, men det er ikke et krav. Hos os er det mere vigtigt, at du har den rette indstilling og tilgang. Vi skal nok sørge for at uddanne dig om produkter og industrien!

Lyder det som noget for dig? Klik her!

Bliv en del af temaet job og karriere
Bliv en del af teamet OEM Automatic Klitsø

HVAD KAN DU ARBEJDE MED HOS OS?

Her kan du se eksempler på hvilke stillinger som findes hos OEM Automatic Klitsø. Nedenfor kan du læse mere om stillingerne.

  • Sælger
  • Produktansvarlig
  • Lagermedarbejder/produktforædling
Sælgere

Sælger

Som sælger hos OEM Automatic Klitsø er du ansvarlig for hele salgsprocessen, fra første kundekontakt til bestilling. Din rolle er at finde og udvikle nye forretninger gennem projektsalg til eksisterende og nye kunder.
For at få succes og trives i rollen kræver det, at du er motiveret, ansvarlig, kommunikativ og uafhængig.

OEM Automatic Klitsø er en læringsorganisation, der tilbyder dig support og træning igennem hele din karriere hos os. Stillingen medfører endvidere en del kundebesøg rundt om i landet.
At arbejde som Produktansvarlig

Produktansvarlig 

Vores produktansvarlige fungerer som teknisk support til vores kunder, men også vores sælgere. De arbejder ligeledes tæt sammen med vores leverandører.

Vi leder efter dig, der har en teknisk interesse og er nysgerrig. Du er godt bekendt med dansk og engelsk, både i tale og skriftligt.

Vi tilskynder til personlig udvikling i hele OEM-gruppen og vil gerne have dig til at udvikle dig i din rolle eller i .

Kundesupport

Hvis du har brug for support, kontakt os via en af nedenstående måder.

70 10 64 00

Send e-mail