• Køb på webshop inden 14.30 - varen sendes samme dag
  • Læs mere om os
  • Mere end 60 år i branchen!
  • Over 25.000 varer på lager

Job og karriere

Velkommen til vores sektion om Job & karriere hos OEM Automatic Klitsø. Vi leder altid efter nye talenter til at blive en del af vores team! Nedenfor lister vi løbende de stillinger som er ledige i øjeblikket som du kan søge. Tænker du over at sende os en uopfordret ansøgning kan du nederst på siden læse mere, om nogle af de funktioner som findes hos os. Følg os ligeledes på Facebook og Linkedin for ikke at gå glip af nye jobopslag, spændende nyheder mm. 

Ledige stillinger i øjeblikket

Teknisk sælger til elektronikbranchen

Har du mod på en udfordring og er klar til at knokle for sagen? Så er det dig vi søger! Vi oplever et yderst spændende markedspotentiale og søger derfor en teknisk nysgerrig og målrettet sælger, der kan udvikle eksisterende kunder samt finde nye.

Læs mere om stillingen og ansøg her!

bliv en del af teamet

Salgsingeiniør inden for el-maskin 

Har du el-teknisk flair og måske tilmed en el-teknisk baggrund, og vil du bruge din viden ud mod det tekniske kundegrundlag? Så har vi udfordringen klar til dig! Til distriktet omkring Midt- & Nordjylland søger vi en målrettet og selvstændig Salgsingeniør, som kan skabe langsigtede relationer i en teknisk branche, der bl.a. understøtter robotteknologien og vindmølleproduktion.

Læs mere om stillingen og ansøg her!

Job hos OEM AUtomatic Klitsø

Målrettet salgsingeniør til el-maskin

Til Fyn og den sydlige del af Jylland søger vi nu en engageret og selvstændig sælger til el-maskin segmentet. Kan du lide at skabe langsigtede relationer i en teknisk branche og brænder du for at hjælpe dine kunder i mål med tilpassede løsninger, bl.a. inden for robotteknologi og vindmøllebranchen? Så er dette jobbet for dig!

Læs mere om stillingen og ansøg her!

Bliv en del af temaet job og karriere
Bliv en del af teamet OEM Automatic Klitsø

HVAD KAN DU ARBEJDE MED HOS OS?

Her kan du se eksempler på hvilke stillinger som findes hos OEM Automatic Klitsø. Nedenfor kan du læse mere om stillingerne.

  • Sælger
  • Produktansvarlig
  • Lagermedarbejder/produktforædling
Sælgere

Sælger

Som sælger hos OEM Automatic Klitsø er du ansvarlig for hele salgsprocessen, fra første kundekontakt til bestilling. Din rolle er at finde og udvikle nye forretninger gennem projektsalg til eksisterende og nye kunder.
For at få succes og trives i rollen kræver det, at du er motiveret, ansvarlig, kommunikativ og uafhængig.

OEM Automatic Klitsø er en læringsorganisation, der tilbyder dig support og træning igennem hele din karriere hos os. Stillingen medfører endvidere en del kundebesøg rundt om i landet.
At arbejde som Produktansvarlig

Produktansvarlig 

Vores produktansvarlige fungerer som teknisk support til vores kunder, men også vores sælgere. De arbejder ligeledes tæt sammen med vores leverandører.

Vi leder efter dig, der har en teknisk interesse og er nysgerrig. Du er godt bekendt med dansk og engelsk, både i tale og skriftligt.

Vi tilskynder til personlig udvikling i hele OEM-gruppen og vil gerne have dig til at udvikle dig i din rolle eller i .

Kundesupport

Hvis du har brug for support, kontakt os via en af nedenstående måder.

70 10 64 00

Send e-mail