Conta-Clip

Conta-Clip
Conta Clip er Vores leverandør af rækkeklemmer i høj kvalitet til mange forskellige typer af applikationer. Med base i Hovelhoff Tyskland leverer Conta Clip skruetilslutninger, fjederklemmer, og rækkeklemmer i mange niveauer, med et altid fuldt dækkende og omfangsrigt program, som sikrer den perfekte løsning.

Conta Clip giver dig muligheden for at tilpasse komponenterne individuelt til de specifikke applikationer og opfylder krav inden for bl.a. instrumenterings- og kontrolsystemer, tavlekonstruktion og maskinfremstilling

Det familieejede firma blev grundlagt i 1977 og er en mellemstor global aktør, der leverer innovative produkter, såsom kabelgennemføring og rækkeklemmer til en lang række industrier. Conta Clip fortsætter med at udvikle og forbedre konstruktionen og funktionerne i deres sortiment af bl.a. rækkeklemmer, kabelgennemføring, endestop og endeplader og kan tilbyde en bred vifte af komponenter, der passer til enhver anvendelse.

OEM Automatic Klitsø er den danske distributør for Conta Clip og vi lagerfører store dele af sortimentet, så vi hurtigt kan levere til vores kunder i Danmark.

Vi markedsfører pt. to områder af Conta Clips omfattende produktprogram:

 

Fakta om virksomheden

  • Grundlagt i 1977
  • Hovedsæde i Hovelhoff, Tyskland
  • Familiejet
  • 3 hovedområder: Forbindelsessystemer, Elektronik & PCB-konnektorer 
Teknisk rådgivning
Lars Bogetoft Christensen

Produktchef, El Automation

+4548106497 48 10 64 97

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat