Crouzet - Control, Automation, Switches og Motors

Crouzet logo - Crouzet Control, Crouzet Automation, Crouzet Switches og Crouzet Motors
Crouzet, med hovedkontor i Valence, Frankrig, har produceret automatiseringssystemkomponenter siden begyndelsen af 1900'erne.
Crouzet er repræsenteret over hele verden både gennem egne virksomheder og gennem partnere. Produktkvalitet og produktudvikling er altid i fokus for at finde pålidelige og smarte applikationsløsninger. OEM Automatic Klitsø er partner og forhandler Crouzets produkter i Danmark.

Links til nogle produkter fra Crouzet Control, Crouzet Automation, Crouzet Switches og Crouzet Motors:

Crouzet Motor

Crouzet Motor er en stor aktør på det Europæiske marked, med et bredt sortiment af elmotorer af forskellige typer. Hovedkontoret ligger i Frankrig, men de også kontorer og fabrikker i andre dele af verden. 

Vi kan som master-distributør for Crouzet motor sortiment, tilbyde hurtig leverance prøver til prototyper på motor og gear i kombinationer der passer til lige præcist jeres applikation. Crouzet motorer kendetegnes ved at de har lang levetid, er stille og har høj IP-klasse som standard.

 

Produktfamilien DCMIND BRUSH er Crouzets nye generation af højpræsterende DC-motorer

 
Den er meget lydsvag og energieffektiv, hvilket gør den særligt velegnet til f.eks. medicinske applikationer, som oftest stiller krav til lydniveau. Du kan sammenligne Crouzet DCmind Brush motorerne og deres 35db lydniveau, med regn der har et lydniveau omkring 50db. DCmind Brush har en levetid på op til 24 000 timer uden belastning og op til 5000 timer ved nominel belastning. 
 
Motorer og gear har vi som standardlagervare på vores logistikcenter i Tranås, hvor der findes mulighed for at tilpasse motor og gear.

Crouzet har udviklet en ny generation af børsteløse motorer DCmind Brushless

 

Denne nye generation af motorer, er en videreudvikling af teknologien de anvendte i Motomate-serien. Det har skabt en kombination af en højtydende motor med integreret styring og en meget brugervenlig programmeringssoftware.     

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat