Datasensing

Datasensingin logo
OEM Automatik Klitsø er den officielle importør og forhandler af DATASENSING-produkter i Danmark.

Datasensing produktsortimentet består af Datalogics sensor-, sikkerhed-, maskinsyns- og mikrodetektorprodukter. Datasensing udvikler, producerer og leverer 222 forskellige produktlinjer med mere end 22.500 standard- og kundetilpassede produktnumre.

 

 

Datasensing har hovedkvarter i Italien og er forpligtet til at lette automatiseringsudfordringer, herunder maskinvision "deep learning"-software og innovative sensorløsninger til det industrielle automationsmarked.

Produkter

SIKKERHEDSPRODUKTER

Sikkerhedsanordninger er afgørende i industriel automatisering for at beskytte brugere i potentielt farlige områder, anlæg eller maskiner. Datasensing kan levere en række sikkerhedsenheder, herunder sikkerhedslysgardiner, sikkerhedslaserscannere.

Sikkerhedslysgardiner beskytter mod farlige maskiner og kan overvåge selv store områder. De infrarøde stråler sendes fra senderen til modtageren, og hvis de afbrydes, kan sikkerhedsudgangene (OSSD) stoppe driften af maskinen.

Sikkerhedslaserscannere er velegnede til konfigurerbar beskyttelse og kan endda bruges i dynamiske applikationer som robotceller og AGV-applikationer. Sikkerhedslaserscannerne er designet til at modstå de hårdeste miljøer og har en synsvinkel på 275° og kan kombineres for at give fuld 360° dækning af et område med sikkerheds- og advarselszoner.

SENSOR PRODUKTER

Sensorer er essentielle for tilstedeværelsesdetektering, inspektion eller montering samt dimensions-, afstands- eller positionsmåling i industriel automation. Datasensing tilbyder en række optiske sensorer, ultralydssensorer og induktive sensorer.

Optiske sensorer er tilgængelige i mange forskellige størrelser, versioner og funktionaliteter til forskellige detekteringsapplikationer fra de mindste til de hurtigst bevægende objekter, forskellige overflader, farver eller endda usynlige fluorescerende spor, såvel som dimensioner og afstande.

Induktive sensorer er specielt designet til at detektere metaldele på kortere afstande, de er velegnede til krævende miljøer, fordi de er modstandsdygtige over for støv, væsker, olie eller fedt.

Fakta om virksomheden

  • Mærke grundlagt i 2022
  • En del af Datalogic Group
  • Hovedkvarter i Modena, Italien
Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat