ESI

ESI Technology Ltd

ESI Technology Ltd designer og fremstiller tryktransducere og transmittere til luft-, rum-, forsvars-, olie- og gas-, undervands-, medicinsk-, bil-, marine-, proces- og generelle industrielle markeder. ESI’s kundegrundlag strækker sig over hele verden og eksporterer 75% af deres salg til mere end 45 lande.

Virksomheden blev dannet i 1984 og er siden den tid, vokset til en verdensomspændende leverandør af "in house" fremstillede tryktransducere og -transmittere. De fik tidligt succes med design af løsninger til udfordrende militære og rumfartsapplikationer.

Senere har den enestående kvalitet og ydelse af vores ”Silicon-on-Sapphire” sensorteknologi sikret ESI’s position som en af markedslederne inden for trykmåleindustrien. ESI’s omfattende udvalg af tryktransmittere og transducere integrerer denne teknologi sammen med den nyeste digitale signalbehandling.

 

Alle produkter testes nøje i henhold til ISO9001 og Mil-I-45208 procedurer og er i overensstemmelse med CE-krav. Desuden er certificering i henhold til EX, IECEx og DNV/GL også tilgængelig.

 

I 2009 blev ESI købt af SUCO Robert Scheuffele GmbH & Co. KG, et tysk baseret selskab. Med lignende værdier og forretningsmetoder så SUCO ESI som den perfekte erhvervelse. SUCO er primært på markedet for at opfylde behovet for store volumener af kosteffektive pressostater og transducere.

 

ESI’s engagerede produktionsfacilitet med base i Wrexham, England, giver fuld kontrol over produktionen, og ESI har foretaget betydelige økonomiske investeringer i produktudvikling for at sikre, at de er en moderne forretning på forkant med branchen.

I mere end 30 år har ESI tjent deres kunder med ensartet produktudvikling, konstruerede løsninger og fremragende support indenfor teknik og salg. ESI’s primære fokus er at yde en fremragende service til kunderne ved at tilbyde en ekspansiv produktportefølje sammen med et bredt omfang af yderligere tjenester.

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat