Fulling Motor

Fulling Motor er en ISO9000 professionel motorproducent, der ligger i Changzhou City, Kina. De er specialiserede i fire forskellige produktserier: Hybrid stepmotorer, BLDC-motorer, servomotorer og motorstyringer og anerkendte for deres ekspertise over hele verden.  

Deres produktionskapacitet overstiger mere end fire millioner producerede motorer om året og OEM har arbejdet sammen med Fulling i mere end 10 år.  

Deres produkter bruges i industriel automatisering, som eksempel robotteknologi, tekstil-, trykning- og medicinsk udstyr.  
Fulling er et delejet selskab opdelt mellem kinesisk Fulling, Tyske Nanotec og Schweiziske Delta Line.

Fakta om producenten:

  • Grundlagt i 2001 
  • Hovedkontor i Shangzhou
  • OEM Automatic Klitsø er forhandler af Fuller Motor i Danmark

Links til nogle af vores produkter:

BLDC, ELLER BRUSHLESS DC, ER EN JÆVNSTRØMSMOTOR UDEN KULBØRSTER, HVILKET BETYDER, AT DEN HAR DC-MOTORENS KRAFT OG AC-MOTORENS LEVETID I ET KOMPAKT DESIGN

En børsteløs motor er udstyret med hallsensorer, der kan anvendes til hastighedskontrol og positionering. Fullings BLDC-motorer har en anerkendt høj ydelse med højt drejningsmoment i lille størrelse. Mulighederne for at tilpasse viklinger, aksler og flanger er dybest set uendelige, og vores standardmotorer med bagaksel kan let kombineres med gear, encoder og bremse. 

Vi lagerfører forskellige modeller i mindre antal til prototyper. 

EN STEPMOTOR ER EN MOTOR, DER KONVERTERER ELEKTRISKE IMPULSER I MOTORVIKLINGEN TIL SMÅ VINKELTRIN. DISSE IMPULSER BRUGES DEREFTER TIL AT BEREGNE EN NØJAGTIG POSITIONERING

Stepmotorer bruges oftest i applikationer, hvor der er behov for enklere positionering, lave hastigheder og højt holdemoment. Eksempler kunne være kontorudstyr, medicinske applikationer og ventilation. Fulling har et stort udvalg, der går fra husstørrelser 20mm (NEMA 8) - 110mm (NEMA 42). NEMA er husets størrelse i tommer. 

Fullings produkter kan også specialtilpasses.
Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat