Greisinger

Gesinger - Member of GHM Group

Som et kompetencecenter for måleapparater, indikatorer og regulatorer samt temperatursensorer, samler Greisinger den mangeårige knowhow fra erfarne specialister på Regenstauf-lokationen. Aktuelle markedstendenser følges her og tages i betragtning ved udvikling af nye teknologier.

Virksomheden bygger på mange års erfaring, over 35 år. De første produkter - på det tidspunkt var det de første temperatursensorer til overvågning af høstakken - opfyldte præcist markedets krav og dannede grundlaget for Greisingers videre succes.

I mellemtiden er produktporteføljen udvidet markant: Udover talrige måletransducere, indikatorer og de tilhørende sensorer, udvikler og producerer Greisinger primært håndholdte måleapparater af høj kvalitet.

Oprindeligt udviklet til de hårdeste og barskeste forhold hos industrikunder, har Greisinger gjort deres enheder tilgængelige for en bred vifte af kunder gennem forhandlere. Mere end hundrede tusinde enheder leveret og titusindvis af tilfredse kunder årligt, er det der driver virksomheden til at udvikle og fremstille bedre og bedre måleapparater.

Greisinger holder altid alle maskiner og systemer i produktionen og kvalitetskontrollen på forkant med teknologien. Som en del af GHM GROUP deltager Greisinger i de løbende forbedringstiltag, der yderligere optimerer deres processer og procedurer. På denne måde vil de fortsat være i stand til at tilbyde enestående produktkvalitet "Made in Germany" til konkurrencedygtige priser.

OEM Automatik Klitsø er forhandler og distributør af produkter fra Gresinger i Danmark.

Vores produkter fra Gresinger:

 

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat