ITT Bornemann

ITT Industrial Process (IP) er en dynamisk virksomhed, der udvider sig på global skala. IP har hovedkvarter i Seneca Falls, New York, og tilbyder en portefølje af verdensledende mærker inden for industrielle pumper, ventiler og overvågnings- og kontroludstyr, offshore vandbehandlingssystemer og anlægsoptimerings- og effektivitetssystemer samt servicering af eftermarkedet og dele.

ITT Bornemann fra Obernkirchen, Tyskland, har en lang succeshistorie. Siden virksomheden blev grundlagt i 1853 har deres mål været at reagere på markeder med produkter og løsninger, der er teknologisk fremragende og omkostningseffektive. Fra det tidspunkt har Bornemann sat tempoet. I 1934 patenterede den for eksempel Twin-Screw Pump med eksterne lejer. I 1960'erne førte udviklingen af tredobbelt skruepumpe og den progressive hulrumspumpe til mere innovative løsninger, og i 1980'erne skabte Bornemanns flerfasepumper kommercielle muligheder, der tidligere havde været utænkelige. Produktionsfokus er i dag på pumper med to skruer.

En overlegen kontrol over teknologi inden for næsten alle anvendelsesområder har gjort Bornemann til en verdensomspændende førende inden for sit felt. Salgskontorer og datterselskaber over hele verden sikrer, at der er øjeblikkelig og professionel support i alle faser af produktionsprocessen, lige fra detaljeret rådgivning til skræddersyet teknik og endelig inklusive pålidelig vedligeholdelse af de installerede pumper og systemer. Effektivitet, pålidelighed og et højt tilgængelighedsniveau er de vigtigste egenskaber, der adskiller Bornemann-pumper og -systemer.

OEM Automatic Klitsø er forhandler af produkter fra ITT Bornemann i Danmark.

Se vores produkter fra ITT Bornemann

Sanitær skruepumpe fra ITT Bornemann til mejeri, drikkevarer, fødevarer, kød, sukker, pharmaindustri

Teknisk rådgivning
Jesper Kallehauge

Produktchef, Proces, Food og Pharma

+4548106471 48 10 64 71

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat