Messekalender 2024

DIRA - Robotbrag 30. - 31. maj 2024

Sted:

Teknologisk Institut
Forskerparken 10F
5230 Odense M

Beskrivelse:

På Robotbraget viste vi vores omfattende program af komponenter til robotindustrien og IIOT frem. Til Robotbrag kunne man endvidere opleve morgendagens robotteknologier og udforske områder med droner, kunstig intelligens, virtual reality og mobile robotter. Mød OEM Automatic Klitsø på Robotbrag 2024 den 30. og 31. maj.

Produkter på standen:

Fra El Automation - fra følgende producenter:

Fra Tryk&Flow - fra følgende producenter:

AUTOMATIKMESSEN 10. - 12. SEPTEMBER 2024

Sted:

Brøndby Hallen
Brøndby Stadion 10
2605 Brøndby

Beskrivelse:

Vi deltager igen i Automatikmessen i 2024.

Produkter på standen:

Fra El Automation - fra følgende producenter:

Link til det officielle website:

Foodtech 1. til 3. oktober 2024

FoodTech er Nordeuropas største fagmesse for fødevareteknologi, hvilket er et fokusområde for vores produktområde Proces. Vi har deltaget i messen i en del år og nyder at netværke med vigtige beslutningstagere fra branchen, møde vores kunder ansigt-til-ansigt og skabe nye relationer.

Produkter på standen:

Link til det officielle website:

Ajour - Messe af maskinmestrenes forening 2024

Sted:

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ

Beskrivelse:

Ajour er mødestedet for maskinmestre og andre med interesse for ledelse og teknologisk innovation, som vil styrke deres professionelle netværk og i det hele taget blive klædt bedre på til fremtidens tekniske og kommercielle udfordringer.

På Ajour kan møde en lang række udstillere fra brancher som forsyning, offshore, søfart, produktion, industri, automation og rådgivning. Sideløbende med den store udstilling kører konferenceprogrammet med en lang række faglige og relevante indlæg. 

Produkter på standen:

Der vil være produkter fra vores tre afdelinger:

  • Tryk & Flow
  • El Automation
  • Proces

Link til det officielle website:

Hvorfor tager vi på messe?

OEM Automatic Klitsø på messe
For at Møde vores kunder

Når vi tager på messer giver det os en unik mulighed for at møde både nye og eksisterende kunder. Vi bliver tit bekræftet i, at det er i den personlige dialog at man har mulighed for at gå i dybden med nye spændende projekter og kan give sparring på udfordringer i produktion eller processer. Vores produktspecialister og tekniske salgsingeniører møder altid velforberedt op og glæder sig til både at lære nyt og hjælpe 

OEM Automatic Klitsø på messe
For at Fremvise de Seneste nyheder

Vi er repræsenterer over 100 ledende leverandører til industriel automation, som alle er specialister inden for deres specifikke område. Så vi er i den favorable position at vi på næsten hver messe kan præsentere, et væld af spændende produktnyheder på vores stand. I mange tilfælde er vores leverandører fysisk tilstede på standen og kan gå endnu mere i dybden med teknikken bag og anvendelse i forskellige typer applikationer.      

OEM Automatic Klitsø på messe
For at lære om de seneste trends 

Markedet for komponenter til industriel automation er i rivende udvikling, hvor især robotindustrien og IIoT (Industrial Internet of Things) er i fokus.  Det er derfor meget vigtigt for os at være nærværende i de clusters og netværk, hvor vi kan være med til at fremme udviklingen via vores leverandørers komponenter og vores produkspecialisters ekspertise.   

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat