• clock Køb på webshop inden 14.00 - varen sendes samme dag
  • info Læs mere om os
  • bullhorn Mere end 60 år i branchen!
  • cubes Over 25.000 varer på lager

LMP Flourcarbon - foring med PTFE (polytetrafluorethylen) af rør, fittings, beholdere mv.

LMP, der er baseret i Taino, Varese, er førende inden for Ptfe-foring eller belægning af rør, fittings, søjler, beholdere og siler. LMP har været i plastsektoren siden 1966, og det er i dag en frontløber på både europæiske og globale markeder. I løbet af  mange års erfaring har firmaet udviklet specifik ekspertise inden for foring af PTFE (polytetrafluorethylen), der gør brug af de mest teknologisk avancerede systemer i sektoren.
Firmaet beskæftiger sig primært med industrielle anvendelser inden for den kemiske, farmaceutiske, petrokemiske industri og fødevareindustri.LMP Fluorcarbon, der er baseret i Taino, Varese, har specialiseret sig i design af skræddersyede og skræddersyede produkter baseret på hver kundes behov. I øjeblikket er produktionen opdelt i to grene: på den ene side PTFE-belagte stålsystemer og på den anden side halvfabrikata og færdige produkter. Virksomheden leverer en bred vifte af højkvalitets og pålidelige effektive varer: flangerør, ekspansionsfuger, synsbriller, reduktionsgear, ventiler og meget mere.

Særlige installationer

LMP Fluorcarbon har i over 50 år tilbudt specielle produkter og systemer baseret på individuelle kunders behov og ønsker: hver proces er unik.
Denne ekspertise gør os til en førende virksomhed inden for plast og PTFE.

LMP i Danmark

OEM Automatic Klitsø er forhandler af LMP i Danmark.

Kontakt Christian for at høre om vi kan hjælpe dig:

 

Christian Hansen
Christian Hansen
Markedschef, Proces
48 10 64 34 48 10 64 34
christian.hansen@oemklitso.dk Send e-mail
Kundesupport

Hvis du har brug for support, kontakt os via en af nedenstående måder.

70 10 64 00

Send e-mail