Partex

Partex logo

Partex er en førende producent inden for udviklingen af industrielle mærkningssystemer. Partex fremstiller produkter til identifikation af ledninger, kabler, rør og komponenter. Fra den selvstændige elektriker til verdens største virksomheder bidrager Partex unikke mærkningssystemer til øget effektivitet og højere sikkerhedsniveauer.

Partex er et familieejet selskab, der går tre generationer tilbage. De har over 70 års erfaring inden for industrielle mærkningssystemer. Denne erfaring kombineret med avancerede produktionskapaciteter, gør det muligt for os at tilbyde de perfekte løsninger til dagens krævende identifikationskrav. Vores kontinuerlige fremadgående udvikling inden for materialer og avancerede produktionsteknikker sikrer, at vi er lige godt placeret til at tilbyde løsninger til morgendagens krav.

På vores lager har vi et bredt udvalg af Partex-produkter til hurtig levering. Vi har valgt at markedsføre alle produkter, der er produceret af Partex såsom kabelmærkning, kabel- og rørmarkering, positionsmærkning, spiralslange og en række tilbehør til disse. 

ENKELT MÆRKER
Standardmærkning, 0-9 og A-Z, fås i forskellige pakninger. MDH-holderen med for monterede enheder, der fås i størrelserne PA02 og PA1, kan bruges for at forbedre din mærkning.   

MÆRKE RULLER
Paginerede ruller med forskellige sekvenser eller den samme markeringstekst, max 5 tegn, fås i PA- og PC-versioner.   

PRINTERE
T800-ProMark er den nyeste mærkningsmaskine. Med det intuitive interface kan du let komme i gang. Alt hvad du behøver at vide er hvilken profil du kører i maskinen, hvorefter T800 selv indstiller den bedste teksttilstand, skriftstørrelse og skæredybde.

 OEM Atumatic Klitsø er forhandler af produkter fra Partex i Danmark.

Fakta om virksomheden

  • Partex blev stiftet i 1948 i i Gullspång, Sverige

Eksempler på produkter

Teknisk rådgivning
Lars Bogetoft Christensen

Produktchef, El Automation

+4548106497 48 10 64 97

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat