Tosibox

Tosibox
Tosibox er en ekspansiv finsk virksomhed, der startede i Oulu i 2011 med det formål at gøre forbindelsen let.

Tosibox har gjort det nemt at tilslutte. Tosibox-medarbejdere, teknologi og software har oprettet en ny standard for sikker IoT-forbindelse, fjernvedligeholdelse og netværksstyring. De prisvindende TOSIBOX®-produkter fremstilles i Finland og bruges over hele verden.

Med Tosibox® kan du nemt oprette en helt sikker fjernforbindelse på bare få minutter uden særlige it-færdigheder. Tosibox-løsningen består af et par komponenter, der alle er kompatible med hinanden, hvilket muliggør ubegrænset udvidelse og fleksibilitet af systemet.

Systemet består dybest set af en Lock og enten USB-key eller softkey. En Tosibox®-Lock er en industriel router, som de enheder, du vil have adgang til, er forbundet til. For at få adgang til Locken kræves en Tosibox®-key, der er synkroniseret med Locken og et kodeord. Tosibox®-key fås som fysisk USB-nøgle, som softwarekey og mobilapp. Naturligvis kan en nøgle give adgang til flere Locks.

Der er ingen månedlige eller årlige omkostninger for Tosibox® hardwarekoncepter, rene engangsomkostninger ved køb af Locks, nøgler, softwarelicenser og mobilklienter. Tosibox®-løsningen er globalt patenteret, teknologien er certificeret og har et af de højeste sikkerhedsniveauer i branchen med den nyeste krypteringsteknologi. Dette er ikke en cloudtjeneste, men forbindelsen til de fysisk tilsluttede enheder sker via en direkte VPN-tunnel.

OEM Automatic Klitsø er forhandler og distributør af Tosibox i Danmark.

 

Fakta om virksomheden

  • Grundlagt 2011

Eksempler på produkter

Teknisk rådgivning
Ulrik Juul Nielsen

Produktchef, El Automation

+4548106419 48 10 64 19

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat