Valco

Valco Logo
Val.co er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1982 og har siden specialiseret sig i fremstilling og udvikling af niveaukomponenter med float-teknologi. Ud over produkter til niveaumåling fører Val.Co et bredt sortiment til overvågning af tryk, flow og temperatur.

Virksomheden har sin produktion og udvikling i Milano (Italien) og har haft succes på det italienske og europæiske marked i de sidste tyve år. Val.Cos vision er at designe og udvikle komponenter til niveau og flow, der matcher kundens behov. Filosofien bag Val.cos teknologi og design er baseret på en kontinuerlig forpligtelse til konstant at forbedre deres produkter, for at imødekomme markedets krav.

Koblet med en kvalificeret salgsorganisation, gør dette Val.co til en sikker partner for vores kunder. OEM Automatic Klitsø tilbyder et bredt udvalg af standardprodukter fra Val.co, men vi tilbyder ligeledes vores kunder at udvikle løsninger, der matcher dine behov. Eksempelvis kan vi tilbyde brugerdefinerede temperatur og niveamålere, hvilke ofte kræver unikke længder af stikket og forskellige varianter af udgangssignaler og montering.

OEM Automatic Klitsø forhandler Valco i Danmark. Vi står altid klar til at hjælpe dig og kan finde en løsning, der passer til lige netop din applikation.

Fakta om virksomheden

  • Grundlagt i 1982
  • Hovedkontor i Italien
  • Familieejet virksomhed

 

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat