• clock Køb på webshop inden 14.00 - varen sendes samme dag
  • info Læs mere om os
  • bullhorn Kvalitet og ekspertise i over 60 år
  • cubes Over 25.000 varer på lager

Wika - manometer og termometer

WIKA er en af verdens største producenter inden for tryk- og temperaturmåling.

WIKA er en af verdens største producenter inden for tryk- og temperaturmåling og blev grundlagt i Klingenberg, hvor de stadig har hovedkontor, lager og udviklingsafdeling samt en vis produktion. Den største produktionsenhed er i Polen, og de har også enheder i Australien, Brasilien, Kina, Indien, Italien, USA, Canada, Schweiz og Sydafrika. De har datterselskaber i 43 lande og er repræsenteret i 75 lande, hvilket gør dem til en lokal partner på de største markeder rundt om i verden.

OEM Automatic har repræsenteret Tecsis siden 1993, men allerede i 1992 blev Tecsis en del af WIKA-gruppen, og fra 2019 har vi nu fuld adgang til WIKAs sortiment, hvilket giver os mulighed for at udvikle produkter sammen med WIKAs team til den bedst mulige funktion og tilføje individuelle kunders behov.

OEM Automatic Klitsø er forhandler af Wika i Danmark.

WIKAs produktsortiment:

MANOMETERE

Vi tilbyder manometre til atmosfærisk og absolut tryk og også differenstrykmålere i en meget bred vifte med hensyn til arbejdsområde, materiale og størrelse. En af vores styrker er, at vi er glade for at producere unikke skalaer med et firmalogo eller andre typer farvemarkeringer.

Se vores kategori Manometer og Trykmåler her

TEMPERATUR

Bredt udvalg af temperaturmålere, sensorer og afskærmninger. Alt fra enkle ventilationsmålere til komplette procesmålere og sensorer, der er unikt designet efter kundens behov.

Se vores industrielle termometre

Se vores overordnede kategori af temperaturmålere

Kategorien af dyklommer
Kategorien af modstandsfølere
Kategorien af temperaturfølere til høje temperaturer

Wika logo - manometer og trykmåler
Kundesupport

Hvis du har brug for support, kontakt os via en af nedenstående måder.

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail