• clock Køb på webshop inden 14.30 - varen sendes samme dag
  • info Læs mere om os
  • bullhorn Mere end 60 år i branchen!
  • cubes Over 25.000 varer på lager

Energimåler & Multiinstrumenter

Vi tilbyder alt fra enkle, standardiserede energimålere, der kun viser aktiv energi, til en avanceret panelmonteret netværksanalysator til læsning af over 500 elektriske parametre samt logfunktionalitet og mange ekspansionsmuligheder.

I en moderne verden, hvor energiforbruget og den elektriske kvalitet skal styres effektivt og præcist, kræves der nøjagtige og brugervenlige instrumenter. DME- og DMG-serien fra Lovato Electric er et komplet udvalg af energimålere og multiinstrumenter, som findes i forskellige versioner og med mulighed for tilslutning af forskellige typer ekspansionsmoduler fra EXM og EXP serien. Ekspansionsmodulerne giver blandt andet mulighed for at vælge en kommunikationsmetode eller, for eksempel, logge data ved hjælp af et hukommelsesmodul.

Fælles for alle energimålere og multiinstrument er at sider til læsning og menuer til programmering er simpelt konstrueret til maksimal brugervenlighed. Endvidere menuer lignende konstruktion for hele spektret, som letter brugeren, når flere typer af måleinstrumenter anvendes i et system.

135 variants in 18 products.
Samlet antal hits: 18
Teknisk rådgivning
Produktchef Ulrik Juul NielsenUlrik Juul Nielsen

Produktchef, Tavle

48 10 64 19

Send e-mail

Kundesupport

Hvis du har brug for support, kontakt os via en af nedenstående måder.

70 10 64 00

Send e-mail