2022-06-30

Begrænset plads? Vælg en kompakt motor fra Sanyo Denki

"Sigt efter at hjælpe alle mennesker til at opnå lykke". Dette er Sanyo Denkis motto, og det er derfor de aktivt arbejder for at hjælpe med at bevare det globale miljø. Det omfatter alt fra at reducere deres udledninger af CO2, samt reducere energiforbruget ved fremstilling og udvikling af nye produkter, og at minimere brugen af ​​skadelige kemikalier og at transport foregår på den mest miljøvenlige måde. Dette vigtige arbejde foregår både på globalt og lokalt plan.

Når det er sagt, vil vi benytte lejligheden til at fremhæve Sanyo Denkis mindste stepmotor med kompakte dimensioner. Motoren passer perfekt til applikationer, hvor pladsen er begrænset. Det bruges blandt andet i bærbare røntgenmaskiner, systemer til analyse af bakterier og applikationer i sundhedsvæsenet.

I husstørrelserne på 42mm og 50 mm får du en tynd motor med et til størrelsen højt holdemoment, lang levetid og lave vibrationer. Du kan tilføje både bremse og encoder og akslen kan tilpasses uanset om du vælger enkelt- eller dobbeltaksel.

42 mm versionen måler enten 11,6 eller 18,6 mm uden aksel, med et holdemoment på 0,083 Nm eller 0,186 Nm og vælger man 50 mm, er der en 11,4 eller 16,4 mm tyk motor med et holdemoment på 0,1 Nm eller 0,215 Nm.

Om Sanyo Denki

Sanyo Denki har hovedkontor i Japan, men vi arbejder med deres kontorer i Frankrig. Sanyo Denki er den første japanske motorproducent i Europa og de har mere end 4 produktionsfaciliteter i verden, hvoraf den ene er fuldautomatisk. Virksomheden blev startet som Sanyo Shokai Co., Ltd. af Hideo Yamamoto allerede i 1927 og derefter omdøbt til nutidens Sanyo Denki i 1942. Sanyo Denki Europe blev dannet i 1988. Læs mere om Sanyo Denki her

Tips og guides

Se relevante kategorier

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat