2024-01-10

Oplev de overlegne funktioner og fordele med en coax-ventil med fokus på høj ydeevne og miljøvenlighed

Oplev det gennemtænkte og innovative design af Co-aksiale ventiler fra ROSS, der kan levere op til 30% højere flowrate og fire gange længere levetid end standard coaksiale ventiler.

Bæredygtighed

CV – COAX VENTILER FRA ROSS

I årtier er coaxialventiler blevet brugt med succes i mange industrielle sektorer, når det kommer til at imødekomme høje krav inden for fluidteknologi.

Coax-ventiler åbner og lukker ved en aksial bevægelse. Ekstern trykluft eller en elektrisk spole anvendes til at flytte kontrolrøret for at åbne/lukke ventilsædet. Coax-ventilen fra ROSS er hurtig, modstandsdygtig overfor snavs og kræver ikke en trykforskel over ventilen for at virke. Coax-ventilen fra ROSS kan klare op til 100 bar!

Ventiler fra ROSS er kendetegnet ved lange serviceliv. Denne ventil er ingen undtagelse! Designet med henblik på ultra-nem reparation kan ventilsædet roteres tre gange førend det skal udskiftes. Både rotation og udskiftning gøres ved at løsne fire skruer – den skal ikke tages ud af installationen.

Coax-ventilen fra ROSS banebrydende udvikling af ventilsædet i ”kugle-design”, giver et uhindret flow, hvor flow-modstand og trykfald er minimeret. Det giver et flow som er op til 30% højere end standard coaksiale ventiler.

Ved at minimere tryktab og optimere luftstrømme i pneumatiksystemer samt understøtte nem reparation bidrager ROSS til at reducere energiforbrug og miljøpåvirkning!

video cannot show image

Se vores produkter

De produkter fra Ross som vi sælger er endnu ikke at finde på vores website, men se mere information her:

Kontakt Charlotte for yderligere information og priser.

Kontakt Charlotte for at høre mere:

Charlotte Kjersgaard Larsen
Produktchef, Tryk & Flow, Pneumatik
48 10 64 24 48 10 64 24
charlotte.larsen@oemklitso.dk Send e-mail
Ansvarsområder

Pneumatikkomponenter, cylinder, slanger og vakuumteknik

Teknisk rådgivning
Charlotte Kjersgaard Larsen

Produktchef, Tryk & Flow, Pneumatik

+4548106424 48 10 64 24

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat