2023-02-07

En kompakt ejektor, der passer sig selv

I den industrielle verden er flere og flere komponenter forbundet til avancerede styresystemer for at forenkle processer og opnå vigtig diagnostik. Coval følger trenden og her kan du læse mere om deres LEMCOM serie, den første vakuumejektor med Fieldbus kommunikation.

Produktnyheder

Sådan fungerer vakuumejektorerne i LEMCOM-serien

Serie LEMCOM er baseret på en innovativ og effektiv struktur, hvor en masterenhed håndterer kommunikationen i bus-sløjfen og sender den videre til en sekundær enhed.

En master kan styre op til 15 sekundære enheder og kan udsende den nødvendige diagnostik for alle enhederne til et styresystem, hvilket gør LEMCOM til en brugervenlig systemløsning.
Forbindelsen mellem enhederne foregår nemt via M8 forbindelsesbroer eller med M8/M8 standardkabler til fjernmoduler. Understøttede feltbusprotokoller er PROFINET, EtherNet og CANopen.

LEMCOM ejektorerne er kompakte og giver fleksibilitet i valg af montering, da de kan stå fritstående eller i blokmonterede konfigurationer.

Resultatet betyder, at vakuumejektorerne kan placeres tæt på en applikation, hvilket garanterer en reduktion i cyklustid, grebstid og energiforbrug.

INTERNT HAR HVER LEMCOM EJEKTOR:

  • ASC system, der ved hjælp af intern trykmonitor og styreelektronik kan få ejektoren til at lukke for lufttilførslen, når vakuumniveauet er nået for at spare på luftforbruget. Lufttilførslen justeres automatisk, når vakuumet reduceres, for at bevare grebet.
  • Afblæsningsventil med automatisk funktion.
  • Trykregulator, der justerer indløbstrykket ned til 3,5 bar.
  • Lemcom er tilstopningsfri!  Designet er lavet så den ikke stopper til med partikler der suges igennem vakuumstrømmen.


Fieldbuskommunikation

I industrien bruges Fieldbus-kommunikation til at forbinde enheder i et netværk, så de kan kommunikere med hinanden eller til styring og overvågning. Det betyder, at feltbusser kobles sammen i automatiseringskoncepter, der danner et netværk for eksempelvis programmerbare styresystemer (PLC), sensorer, robotter, frekvensomformere mv.

Fordele ved at enheder kan kommunikere

Når enheder kan kommunikere, kaldes de normalt for smarte enheder. Når smarte enheder i industrier indsamler data og kommunikerer med hinanden via internettet, kaldes det normalt Industrial Internet of Things – IIOT. Med de indsamlede data kan du forudsige nedetid, finde ud af produkternes alder, driftstid, hvor effektive de har været, og hvor lang tid de har tilbage, før de skal udskiftes. Med vores erfaring og viden hjælper vi dig med at tage skridtet ind i den digitale verden - deltag i vores IIOT-satsning!

Du finder produktet her

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat