2023-12-18

Kundecase: Spectro Inlets benytter Brooks Mass Flow Controller og pressure controller

Brooks Instruments og OEM Automatic Klitsø blev valgt af Spectro Inlets til udvikling og production af instrumenter til massespektroskopi. Årsagen var mere tilfredstillende leveringstider og supply chain.

Vi blev kontaktet af Andreas fra Spectro Inlets, da de var utilfredse med leveringstider og supply chain fra deres daværende leverandør af Mass Flow Controller og Pressure Controller.

Vi tog ud og besøgte Spectro Inlets og fik vist deres spektrometer samt processen og hvor Mass Flow Controller og Pressure Controlleren skulle sidde samt hvad de skulle styre.

Kunde-case
Nicholas Haslund, produktchef hos OEM Automatic Klitsø, Andreas Hyldgaard, Spectro Inlets og Danni Nørløv Larsen, salgsingeniør hos OEM Automatic Klitsø. Andreas holder en en Mass Flow Controller fra Brooks i hånden.
Spectro Inlets holder til i kontorfælleskabet for iværksættere og startups Symbion i København.

Sådan blev Spectro Inlets overbevist om at bruge OEM Automatic Klitsø

Vi forklarede Spectro Inlets om fordelene ved Brooks. F.eks den høje turndown ratio på 50:1 - dvs. sætter man controlleren til 10 ml/m kan de kontrollere helt ned til 0,2 ml/m og har en høj nøjagtighed på ±0.6% af set point. Netop de to ting var afgørende for dem i deres proces, da de arbejder i meget små flows (1 ml/min).

Spectro Inlets bestillte en pakke på 2 Mass Flow Controller (SLA5850SE1AB1C2A1) og 1 Pressure Controller (SLA5820S1EAB1C2A1) til test med premium delivery service fra Brooks. Vi hjalp dem igennem hele processen med softwareopsætning og konvertering fra tidligere controller til Brooks med protokoller og commands til deres PLC mens Brooks var med på sidelinjen.

Efter test og en stor tilfredshed med vores leveringstider, serviceniveau og selve produkterne valgte Spectro Inlets at bestille fra os til  deres forventede produktion i resten af 2023 -  12 Mass Flow Controller og 6 Pressure Controller til installation i deres massespektrometre. 

Info fra Brooks:

Læs evt. mere i artiklen "What Do We Mean by "Usable Range" of a Mass Flow Controller?"

Vi stillede Spectro Inlets lidt spørgsmål:

Hvem er Spectro Inlets?
Spectro Inlets blev stiftet i 2016 af to ingeniører fra Danmarks Tekniske Universitet. Vores kerneteknologi er en unik membran-chip udviklet til brug sammen med et massespektrometer. Udviklingen af denne membran chip er et resultat af 10 års forskning og udvikling på DTU. I dag er denne teknologi fuldt ud integreret i vores kommercielle produkter, som vi leverer til forskning og industrielle kunder i hele verden.

Hvor mange ansatte er I? 
14 ansatte fordelt på fem forskellige nationaliteter.

Hvor gammelt er firmaet? 
7 år

Hvad laver Spectro inlets? 
Vi udvikler og producerer instrumenter indenfor massespektrometri, som bliver brugt til forskning og udvikling af batterier. Udover det har vi pilotprojekter i gang indenfor biofermentering. I 2018 blev vi færdige med vores ”EC-MS” - et instrument der bliver brugt til elektrokemiske studier.

Hvem leverer Spectro Inlets til? 
Til universiteter og industrielle kunder i hele verden.
Se Spectro Inlets produktudvalg her: https://spectroinlets.com/products/. Vi kan fremhæve vores Electrochemical Mass Spectrometry - EC-MS

Hvad var problemstillingen? 
Vores nuværende/daværende leverandør af Mass Flow Controllers og Pressure Controllers havde en meget ustabil supply chain. Dvs. stor usikkerhed på leveringsdatoer fra datoen, vi lavede en bestilling. Vi bruger to Mass Flow Controllere og en Pressure Controller i hvert system. De er afgørende for funktionaliteten i vores instrumenter.

Hvordan løste vi sammen problemet? 
Problemstillingen blev hurtig løst ved hjælp af god og effektiv kommunikation mellem Spectro Inlets og OEM Automatic Klitsø. Vi fandt hurtigt frem til den rigtige tekniske løsning ud fra vores behov og leveringen var væsentlig hurtigere end tidligere. 

Hvorfor valgte i Brooks/OEM Automatic Klitsø som løsning? 
Høj kvalitet, god kommunikation/service og leveringsdygtighed.

Hvordan fandt I os? 
World Wide Web :-)

Hvad havde I af forventninger før I tog beslutningen? 
Høj kvalitet og stabil supply chain.

Hvad kendte i til Brooks/OEM Automatic Klitsø før? 
Ingen kendskab.

Hvad er jeres oplevelse af OEM Automatic Klitsø? 
God service og god kommunikation.

Ville I anbefale det til andre? Hvorfor? 
Ja. God service og god kommunikation.

Tag fat i Nicholas og Danni for at høre mere om vores løsninger med Mass Flow Controllere og Pressure Controllere:

Nicholas Haslund
Produktchef og Intern Sælger, Proces
48 10 64 02 48 10 64 02
nicholas.haslund@oemklitso.dk Send e-mail
Ansvarsområder

Flowcontrol og trykregulering

Danni Nørløv Larsen
Salgsingeniør, Proces
29 48 17 34 29 48 17 34
danni.norlov.larsen@oemklitso.dk Send e-mail
Ansvarsområder

Food/Pharma, Sjælland/Fyn. Industry, Danmark

Se vores kategorier med Mass Flow Controllere og Pressure Controllere:

Teknisk rådgivning
Nicholas Haslund

Produktchef og Intern Sælger, Proces

+4548106402 48 10 64 02

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat