L3 D3 Foodtech Award
2018-10-31

Ny kombineret niveau og volumensensor fra Anderson Negele

Vi er glade for, at kunne præsentere Anderson-Negele’s kombinerede niveau og volumen sensor: L3/D3. Der ydermere er kommet igennem nåleøjet og er blevet vurderet som en Danmarksnyhed og har fået to stjerner af Foodtech Product News & Award.

Denne nye generation af fleksible sensorer kan måle både tryk og hydrostatisk niveau i metalliske rør og tanke. Nogle af de fordele man får ved denne sensor er forbedret kompensering for temperaturændringer, et grafisk, brugervenligt LCD display og moduler, som gør sensoren let at vedligeholde. Med pre-definerede tank geometrier (linearisering), produktkarakteristika (kompensation for densitet) og valgbare måleområder og enheder, giver L3 en hurtig og nem betjening og er samtidig mere nøjagtig end tidligere generationer af sensorer. 
Anderson-Negele’s nye sensor kan leveres med to analoge udgange 4-20mA: D3. Denne egenskab giver mulighed for, at tilkoble to uafhængige sensorelementer til basisenheden, og med en rækkevidde på op til 15meter. Fordelen herved er, at man dels kan måle niveauet i en tryksat tank, dels måle et referencetryk eller et differentialtryk mellem sensorhoved og remote enhed. Dette betyder, at man kan nøjes med et instrument, hvor man tidligere har skullet bruge to. 
Selve kommunikationen forgår digitalt via HART 7.0 protocol. Dette gør måleresultatet fri for de typiske fejl og den støj, der normalt ligger i kapillær teknologien. Med disse faktorer elimineret opnås en meget præcis måling med en turndown på ned til 10:1. Måleområdet for L3/D3 ligger mellem -1 og 35 bar og den tåler temperaturer op til 110 °C (CIP/SIP dog op til 130°C i max 60 minutter).
L3/D3 er velegnet til sanitære applikationer med fluktuerende temperaturer, samt hastigt ændrede tryk og applikationer, som kræver præcis måling. 
Benyttet sammen med Anderson-Negele’s indsvejnsnings- eller indbygningssystemer opnås en hygiejnisk installation helt i rustfrit stål og helt uden døde områder og som derved er let at rengøre. Sensoren kan således leveres iht sanitære standarder og lever op til de gængse fødevarebestemmelser, hvorfor den kan leveres med diverse godkendelser og certifikater (3A, EHEDG, FDA).

Anderson-Negele’s sensor kan derfor med fordel anvendes i bryggerier, mejerier og fødevareproduktion, hvor der kræves en hygiejnisk monitorering af tryk og niveau i sterile rør eller tanke.

Læs mere om vores deltagelse på årets Foodtech messe og hvilke andre produktnyheder vi kan præsentere på vores stand:

Produktnyheder
Teknisk rådgivning
Linda Fenneberg

Produktchef, Proces Industri

+4548106491 48 10 64 91

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat