Lumistar Papenmeier
2018-09-24

Ny skueglas lampe til eksplosionsfarlige områder

Den sikre belysning til anvendelse i eksplosionsfarlige områder med omgivelsestemperaturer på op til 60 grader.

Lumistar USL 07-Ex LED er en universel skueglas lampe i eksplosionsbeskyttet udførelse, som er velegnet til installation på skueglas. Bemærkelsesværdigt er, at Lumistar USL 07 LED-Ex er certificeret til en omgivelsestemperatur på op til + 60°C! Egnetheden til omgivelsestemperaturer på 60°C samt effektive foranstaltninger mod korrosion sikrer den universelle anvendelse.
Det store lysudbytte og den optimalt designede skruelågsåbning gør den nye lampe perfekt til belysning af kedler, tanke, siloer, mixere og alle typer lukkede beholdere, reaktorer og flow indikatorer i farlige områder. Lumistar USL 07-Ex LED er selvfølgelig også konstrueret til sterile områder, hvilket er et krav fra fødevareindustrien.


Beskyttelse: Lumistar USL 07-Ex LED er støvtæt og stænktæt. Den opnår kapslingsklasse IP65 og IP67.

Lang levetid og ekstremt robust design: På grund af de langvarige LED pærer, producerer den ingen varmeafgivelse i lys keglen. Med en belastningsstærk konstruktion, er Lumistar USL 07-Ex LED specielt skræddersyet til anvendelse på vibrerende eller oscillerende beholdere.

Altid pålidelig i brug: Produktionsstop og vedligeholdelse forårsager generelt enorme omkostninger i produktionen. Med konverteringen til Lumistar LED er vedligeholdelsescyklussen mere end fordoblet. Afhængigt af miljøet, kan vores kunder dermed forvente en vedligeholdelsesfri drift på op til hele 10 år!

Fordelene ved Lumistar USL 07-Ex LED:

  • Godkendt til brug i omgivende temperaturer op til +60 ° C
  • Kompakt design, højt lysudbytte og optimeret skruelågs åbning
  • Let elektrisk tilslutning via samledåsen
  • Uproblematisk installation 
  • IP 65 og IP 67

  Papenmeier logo

Produktnyheder
Teknisk rådgivning
Jonna Jakobsen

Produktchef, Proces, Food og Pharma

+4587592227 87 59 22 27

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat