2022-10-13

Servostyret magnetventil Asco serie 238 - nu også som rustfri

Serie 238 er Ascos bestseller med et stort udvalg af størrelser og funktioner. Ved du, at denne magnetventil også fås i en variant af rustfrit stål? Da den er syrefast, kan den klare væsentligt mere end en messingventil. Læs videre for mere information!

Messing eller rustfri stål?

Messing er standard på næsten alle ventiler med enkelte undtagelser. Ventiler med messingdesign virker for det meste, men når der kræves lidt ud over det sædvanlige, når der er hårdere medier og et hårdere miljø, virker messing ikke. Så kan du i stedet skifte til rustfri, i dette tilfælde SS316 som er syrefast, som kan klare meget hårdere medier og miljøer. Det betyder, at du kan bruge denne ventil i fx ætsende medier (havvand/saltvand), hvilket er blandt det mest krævende en ventil kan tåle.

Produktnyheder

Passer til de fleste formål

Det store udvalg af størrelser og funktioner gør, at der som regel er en ventil fra serie 238, der passer til dit formål. Fordi du kan vælge mellem messing og rustfrit stål, er det lige meget, om du vil kontrollere luft, vand, olier eller inaktive gasser. Vælg blot den variant, der passer til dig.

Bestil online

Du kan nu bestille 238-serien i både messing og rustfrit stål online på vores hjemmeside. Serie 238 er Ascos bestseller, hvilket betyder, at ventiler og reservedele ofte ligger på hylden til omgående levering. Har du brug for støtte og vejledning? Vi er her for dig! Vores produktchefer er producentens forlængede arm. Hos OEM Automatic Klitsø arbejder vi tæt sammen med Asco og deres udviklingsafdeling.

Se produktet her:

Teknisk rådgivning
Henrik Philipsen

Produktchef, Tryk & Flow

+4548106430 48 10 64 30

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat