Låsbart håndtag zimmerlin foodtech award
2018-11-05

Låsbart sikkerhedshåndtag til tankdæksler

Vi kan nu præsentere det låsbare håndtag til tankdæksler fra Zimmerlin som er udviklet af Zimmerlin i samarbejde med nogen af deres største kunder. Det låsbare sikkerhedshåndtag er blevet belønnet med to stjerner af Foodtech Product News Award og betegnes som en Danmarksnyhed.

Med det låsbare sikkerhedshåndtag fra Zimmerlin sikres det at man uhensigtsmæssigt kan tilgå et tankanlæg uden at have låst det op først. Ved at aflåse tanken øges sikkerheden, da man aktivt skal gøre noget for at tilgå tankens indhold. Dette er hensigtsmæssigt i forhold til driften og man kan på den led mindske risikoen for uheld og personskade. Med et sikkerhedshåndtag installeret på tankanlægget øger man sandsynligheden for en bedre arbejdspladsvurdering. Kombineres dette med eksempelvis monterede sikkerhedsnet i tankdækslerne øger man yderligere sikkerheden på sine anlæg.  

Det anbefales ligeledes at få monteret en sikkerhedsswitch på dækslet for nemt at kunne afbryde strømforbindelse til tanken, således .

Det låsbare sikkerhedshåndtagkan anvendes i alle typer applikationer og industrier hvor tankanlæg benyttes. hvor man skal være sikker på at personer ikke skal kunne tilgå tanken uhensigtsmæssigt. Det låsbare sikkerhedshåndtag fås i rustfrit stål og kan endvidere fremstilles i syrefast rustfrit stål eller anden ståltype, hvis dette ønskes.

I nedenstående videoer demonstreres det hvorledes sikkerhedshåndtaget fungerer i praksis:

1: Håndtaget er ikke låst og kan åbnes

 

2: Håndtaget låses

 

3: Håndtaget er nu låst og kan ikke åbnes uden en nøgle

Produktnyheder Virksomhedsnyt
Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat