2023-06-07

Spar tid med ComatRelecos kommunikationsrelæ

Hvordan ville det påvirke din arbejdstid, hvis du kunne administrere og styre din applikation via computer eller mobil? Det ville spare dig for en masse tid, ville det ikke? Vi kan hjælpe dig med en løsning, der gør dette til en realitet. En løsning med et specielt relæ, der betyder, at du kan fjernstyre og konfigurere dine applikationer. Og ved du hvad? - dette relæ kan også hjælpe med at forudsige og rette problemer i tide.

Produktnyheder

Fjernadministrér dine applikationer

Gennem vores producent ComatReleco kan vi tilbyde en ny generation af SMS-relæer: CMS-10R Messaging System. Med dette nye kommunikationsrelæ kan du fjernstyre dine applikationer og spare både tid og penge.

Så virker det

CMS-10R er et fjernovervågnings- og kontrolsystem til industri- og ejendomsapplikationer. Enheden har "out-of-the-box" funktionalitet. Efter tilslutning kan du konfigurere direkte uden yderligere indstillinger (eSIM). Fjernkonfiguration sker over en brugervenlig IOT-portal på browseren - du behøver aldrig fysisk at oprette forbindelse til enheden for konfiguration. Fjernkonfiguration er også mulig via Android/iOS-apps.

Systemet rapporterer statusændringer på de digitale og analoge indgange via mobilnetværket via push-beskeder, e-mail eller SMS. Udgangene kan styres via browser (IOT-portal) eller en app på en smartphone/tablet. Derudover kan udgangene aktiveres ved at ringe eller sende en sms til enheden (konfigureret i indstillingerne). CMS-10R bruger eSIM, og enheden vælger automatisk det mobile netværk med det bedste signal til enhver tid.

At bruge systemet giver store tidsbesparelser. Nemlig ved at modtage opdateringer om applikationens status på indgangene, samt fjernstyre relæudgangene, når du vil og hvor du vil, og dermed forudsige eller forhindre problemer, der kan opstå med applikationen.

Funktioner

  • 6 indgange 4 koblingsrelæudgange.
  • Enkel programmering.
  • Fjernkonfiguration via IoT-portalen over browseren. Android/iOS-apps tilgængelige.
  • Notifikationer og fjernkonfiguration via web/Android/iOS-app/E-mail og SMS.
  • Indbygget eSIM.
  • Der er 3 forskellige varianter.
Via din computer eller mobil kan du nemt styre og kontrollere din applikation via kommunikationsrelæets ind- og udgange.
I tilfælde af statusændringer styret via indgangene, kan enheden alarmere, når der opstår problemer, eller sende statusopdateringer på bestemte tidspunkter.
Dette giver dig mulighed for at spare tid ved at kunne fjernstyre og konfigurere relæet, samt spare penge ved at forudsige og rette problemer i tide.

Et kommunikationsrelæ med IOT-portal

IOT er en grænseflade mellem mennesket og teknologien. Med den nye IOT-portal i dette relæ er det muligt at modtage systemnotifikationer og beskeder for udvalgte overvågningspunkter, samt at gemme dem. Alle tilføjelser er fuldt integreret i de eksisterende systemer og er tilgængelige for hver CMS-10R-enhed efter en softwareopdatering. Opdateringen kan nemt udføres fra IOT-portalen eksternt, hvor og hvornår du vil. Brugere af IOT-portalen har fordel af løbende og fremtidige opdateringer uden ekstra omkostninger, hvilket bevarer værdien af investeringen.

Logfunktion, der skaber mulighed for overblik og evaluering

Med kommunikationsrelæets nye logfunktion kan systemmeddelelser evalueres endnu nemmere. For hver enhed er alle meddelelser opført i en tabel med et tidsstempel. De indsamlede data kan filtreres og evalueres efter bestemte kriterier og eksporteres i CSV-format til videre behandling i andre systemer.

Logfunktionen gør det også muligt at flette logfilerne fra flere forskellige enheder. På den måde kan de nemt vises og sammenlignes på en fælles oversigt. Denne funktion er ny og tilgængelig, efter en softwareopdatering for alle IOT-portalbrugere og for alle parrede enheder – selv for enheder, der allerede tidligere er installeret.

Forskellige muligheder for notifikation

Notifikationer udløses via IOT-portalen baseret på indstillinger du har valgt, eller hvis der opstår afvigelser. Beskeden sendes derefter via e-mail, SMS eller som talebesked. Hvis du vælger talebesked, ringer enheden til målnummeret, og en stemmegenerator læser den aftalte besked op. Alle tilgængelige portalsprog er understøttet, i øjeblikket svensk, engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk og portugisisk.

Personsøgerteknologi

Siden maj 2022 er personsøgerteknologi integreret i IOT-portalen. Denne applikation er ideel til folk i for eksempel byggebranchen eller inden for den kommunale sektor. Den eksisterende alarmteknologi kan så bruges til yderligere sikkerhed for dem, der arbejder.

Yderligere applikationseksempler

Der er mange muligheder med dette kommunikationsrelæ. For eksempel kan udgangene aktiveres ved at ringe til enheden via en telefon. På den måde bliver det muligt at ringe til et nummer, der er tilsluttet kommunikationsrelæet for f.eks. at tænde lys eller lignende. Relæet kan derfor være så langt væk som ønsket, men stadig være let tilgængeligt - World Wide Communication.

Det er også muligt at have en sensor, der aktiverer relæet. Hvis grænsetilstanden overskrides, udløses relæet, og der sendes en SMS der fortæller, at en beholder for eksempel er fuld, eller at det er tid til at tjekke vandstanden i en tank.

3 forskellige varianter

Vælg mellem tre forskellige varianter. Det, der adskiller varianterne, er inputs.

  • Kun CMS-10R-D digitale indgange
  • CMS-10R-DA valgbare indgange digital/0-10V
  • CMS-10R-DAC valgbare indgange digital/0-10V + 4-20mA

Find kommunikationsrelæet her:

Teknisk rådgivning
Lars Bogetoft Christensen

Produktchef, El Automation

+4548106497 48 10 64 97

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat