Wika opdaterer deres design
2024-07-01

Wika løfter sporbarheden (og genkendeligheden) på deres produkter

Fra i dag, den 1. juli 2024, vil du kunne købe termometre og manometre i rustfrit stål fra Wika som har to nye, og hjælpsomme, features.

For at gøre det endnu nemmere at genkende Wika’s produkter og for at følge med den stigende digitalisering, får deres manometre og termometre i rustfrit stål et visuelt og funktionelt løft fra i dag, den 1. juli 2024.

For det første, bliver de installeret med BLÅ FEATURES SOM PÅ BILLEDET, så produkterne, ved første øjekast, genkendes lettere. Yderligere vil du fremadrettet finde en QR KODE INDE I TERMOMETERET OG MANOMETRET. Det skal hjælpe brugerne af produkterne til at finde frem til produktspecifikke informationer om produktet.

Hos OEM Automatic Klitsø har vi lagt særlig vægt på implementeringen af QR-koden, da det tidligere har været en udfordring at sikre optimal sporbarhed. Vi ser derfor frem til denne forbedring, som vil gøre os i stand til bedre at assistere vores kunder.

Har du spørgsmål til denne ændring, er du altid velkommen til at kontakte din faste kontaktperson hos os, som vil være klar til at assistere dig.
Teknisk rådgivning
Mikkel Arlien-Søborg

Produktchef, Tryk & Flow

+4548106410 48 10 64 10

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat