• clock Køb på webshop inden 14.00 - varen sendes samme dag
  • info Læs mere om os
  • bullhorn Kvalitet og ekspertise i over 60 år
  • cubes Over 25.000 varer på lager
Foodtech 2018 Proces Proces
05-11-2018

Låsbart sikkerhedshåndtag til tankdæksler

Låsbart håndtag zimmerlin foodtech award
Vi kan nu præsentere det låsbare håndtag til tankdæksler fra Zimmerlin som er udviklet af Zimmerlin i samarbejde med nogen af deres største kunder. Det låsbare sikkerhedshåndtag er blevet belønnet med to stjerner af Foodtech Product News Award og betegnes som en Danmarksnyhed.

Med det låsbare sikkerhedshåndtag fra Zimmerlin sikres det at man uhensigtsmæssigt kan tilgå et tankanlæg uden at have låst det op først. Ved at aflåse tanken øges sikkerheden, da man aktivt skal gøre noget for at tilgå tankens indhold. Dette er hensigtsmæssigt i forhold til driften og man kan på den led mindske risikoen for uheld og personskade. Med et sikkerhedshåndtag installeret på tankanlægget øger man sandsynligheden for en bedre arbejdspladsvurdering. Kombineres dette med eksempelvis monterede sikkerhedsnet i tankdækslerne øger man yderligere sikkerheden på sine anlæg.  

Det anbefales ligeledes at få monteret en sikkerhedsswitch på dækslet for nemt at kunne afbryde strømforbindelse til tanken, således .

Det låsbare sikkerhedshåndtagkan anvendes i alle typer applikationer og industrier hvor tankanlæg benyttes. hvor man skal være sikker på at personer ikke skal kunne tilgå tanken uhensigtsmæssigt. Det låsbare sikkerhedshåndtag fås i rustfrit stål og kan endvidere fremstilles i syrefast rustfrit stål eller anden ståltype, hvis dette ønskes.

I nedenstående videoer demonstreres det hvorledes sikkerhedshåndtaget fungerer i praksis:

1: Håndtaget er ikke låst og kan åbnes

 

2: Håndtaget låses

 

3: Håndtaget er nu låst og kan ikke åbnes uden en nøgle

Teknisk rådgivning
Kundesupport

Hvis du har brug for support, kontakt os via en af nedenstående måder.

70 10 64 00

Send e-mail