Emerson's flowkontrol- og pneumatikprodukter Asco og Aventics
2020-10-01

Vi hjælper dig med at finde de rigtige produkter og løsninger fra Emerson ASCO og Emerson Aventics

Vi har udvidet vores pneumatik sortiment med Emerson Aventics produkter. Med Emerson ASCO og AVENTICS kan Vi kan derfor tilbyde en række spændende produkter flowkontrol og pneumatikprodukter klar til IIoT.

Vi har ventilen!

Emerson's flowkontrol- og pneumatikprodukter giver dig adgang til løsninger og ekspertise til dine unikke udfordringer i dag og i morgen. Vores mærker Asco og Aventics giver dig et bredt produktsortiment med førende leverandører. I en verden, hvor der dagligt opstår nye udfordringer, kræves stadigt smartere teknologi og partnere, der er eksperter på deres områder. Vi hjælper dig med at finde de rigtige produkter og løsninger, mens vi leverer service, når det er nødvendigt for at vækste din virksomhed.

Hold styr på komprimeret luft

Den stadigt stigende kompleksitet og følsomhed ved pneumatiske arbejdsprocesser omdefinerer konstant kravene til trykluft. Emerson imødekommer denne udfordring med et komplet sortiment, der takler ethvert behov. Indutry Internet of Things (IIoT) åbner disse år mulighederne for at monitorere og samle driftsdata fra dine produktionsmaskiner til bl.a. at overskue energiforbrug og vedligehold. Emerson har et udvalg af ventiler og sensorer klar til IIoT.

Øget pålidelighed og reduceret vedligeholdelsestid med proportionalventiler og flowsensorer

Emerson lancerer proportionalt kontrollerede trykregulatorer med IO-link kommunikation, serien Sentronic Plus og LP fra Asco. Med IO-link får du en omkostningseffektiv og pålidelig kontrol af proportionalventilen samt forbedret vedligeholdelses- og diagnosetid. Flowsensorer fra Aventics med IO-kommunikation i serien AF2 giver et øjeblikligt overblik over din applikation.

Tjek vores website for at finde ud af mere og finde det rigtige produkt til din applikation:

 

Produktnyheder Virksomhedsnyt
Teknisk rådgivning
Charlotte Kjersgaard Larsen

Produktchef, Tryk & Flow, Pneumatik

+4548106424 48 10 64 24

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat