Få kontrol på dit luftflow
2019-12-16

Kontroller luftflowet med pneumatikventiler fra Aventics

Pneumatikventiler bruges til at styre og kontrollere flowet af trykluft i mange forskellige typer af installationer og processer. Med sortimentet af pneumatikventiler fra Aventics kan vi tilbyde vores kunder lige præcis den type ventil, der matcher deres krav og specifikationer.

Hos OEM Automatic Klitsø arbejder vi hver dag på at kunne matche det behov og de udfordringer vores kunder står over for i en travl hverdag, hvor hver eneste minut i produktionen tæller. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere en to ekstensive serier af pneumatikventiler fra vores leverandør Aventics.  

Med Serie TC08 & 581 fra Aventics har vi mulighed for at guide dig til at finde lige netop den type ventil, der matcher til specifikationerne i din applikation. 

Serie TC08

Pneumatikventil Serie TC er en plastisk glideventil, der på trods af sin kompakte konstruktion opretholder et højt flow, hvilket gør den til et fremragende alternativ til automations- og emballeringsindustrien. I serien indgår der 9 forskellige typer varianter, og vi tilbyder endvidere muligheden for at udvikle en forædlet blokløsning, der kan installeres i din installation.

Serie 581 (ISO 1)

581-seriens modulkit består af flere bundplader, forskellige baseventiler og brugerdefineret elektrisk eller pneumatisk kontrol
og lader intet tilbage at ønske, når det kommer til ISO-standarden 5599-1. Alt er muligt med ATEX, beskyttelsesklasse IP 65, som CNOMO-versioner, kombineret med logikmoduler, softstart-ventil, ventilfunktioner 5/2, 5/3, 2x 3/2 i forskellige varianter i et trykområde fra –0,95 til 16 bar, med hurtigt, præcist skiftetider fra 13ms og en lang levetid på op til 20 millioner cykler (B10-værdi i henhold til DIN EN ISO 19973). Kompliceret? For os er ISO let!

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige ventil til din specifikke applikation!

Produktnyheder
Teknisk rådgivning
Charlotte Kjersgaard Larsen

Produktchef, Tryk & Flow, Pneumatik

+4548106424 48 10 64 24

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat