2021-01-14

Kundecase: Gennem nært samarbejde finder vi vakuum-løsningerne!

Gyllensvaans møbelfabrik, der har produceret møbler siden 1954 og nu laver en velkendt bogreol til en af verdens største møbelvirksomheder, har igennem et langt og tæt samarbejde med OEM Automatic opnået optimerede vakuumløsninger med komponenter fra Coval.

Vi møder Jan-Åke Westin, der arbejder med vedligeholdelse på fabrikken. OEM Automatic har været involveret i flere succesrige projekter, der ikke kun reducerede vedligeholdelsen, men også strømlinede produktionen. Eldar Karat, som er vores svenske ekspert inden for pneumatik, interviewer Jan-Åke, som har arbejdet her i 16 år, hovedsagelig med vedligeholdelse. Jan-Åke siger, at han har arbejdet med både mekanisk vedligeholdelse, planlagt vedligeholdelse og forebyggende vedligeholdelse. OEM Automatic er kommet ind som partner, som sammen med Gyllensvaans møbler og vores leverandør Coval har fundet løsninger på problematiske elementer i produktionen. Komponenterne, der er testet og installeret her, har vist sig at være meget holdbare og egnede i det støvede miljø, hvilket ellers kan opfattes som udfordrende, når det kommer til blandt andet ejektorer.

GVMAX: EJEKTOREN, DER IKKE STOPPER TIL

Jan-Åke og Eldar gennemgår nogle af de succesrige projekter, der førte til forbedringer i produktionen. Fx er skiftet til singlestage ejektoren GVMAX en af dem. OEM Automatic besøgte derefter fabrikken sammen med teknikere fra Coval. Problemet på det tidspunkt var, at de havde multistage-ejektorer, der ofte stoppede til, hvilket skabte problemer i produktionen. Ejektoren fra Coval blev testet og viste sig at fungere meget godt i det udfordrende miljø. Dette førte til, at den gamle multistage-ejektor blev udskiftet med GVMAX-modellen, og Jan-Åke siger, at den har fungeret perfekt.

COVALS GRIPPER SPARER FLERE TIMERS DRIFTSSTOP PR. UGE

Produktionen måtte tidligere stoppe i mindst to timer hver uge, nogle gange mere, for at justere griberne, fordi de løftede materialer i forskellige dimensioner og antal. Da de skiftede til en griber fra Coval, model MVG, faldt den til nul i opsætningstid. Alt, hvad der var nødvendigt, var et tryk på en knap for at ændre indstillingerne. Ændringen til Coval's griber har gjort produktionen meget effektiv, især over tid, da griberen har været meget holdbar. Den har været i drift siden 2013 og har krævet minimal vedligeholdelse.

ET LANGT OG VELLYKKET SAMARBEJDE

Turen, vi får på fabrikken imponerer og inspirerer, ikke kun fordi den er stor og fuld af robotter, men også fordi der er en velkendt lille byatmosfære. Vi kommer til at spise i spisesalen med resten af medarbejderne, hvor vi har udsigt til den indendørs pool, der er tilgængelig for medarbejderne. Atmosfæren er meget god, og det bemærkes, at der har været et samarbejde her i lang tid. Da Eldar interviewer Jan-Åke, beder han ham om at fortælle, hvad han synes om samarbejdet. Han svarer, at det altid har fungeret godt, men tilføjer med et varmt smil: - Selvom vi nogle gange har stødt på problemer, har vi løst det på den bedste måde.

Der er ingen tvivl om, at samarbejdet ikke kun har været vellykket, de har også haft det sjovt undervejs.

 

Kunde-case
Teknisk rådgivning
Charlotte Kjersgaard Larsen

Produktchef, Tryk & Flow, Pneumatik

+4548106424 48 10 64 24

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat