AVENTICS - VERDENSLEDENDE PÅ PNEUMATIKKOMPONENTER
2019-12-02

Ny leverandør: Aventics - ledende på pneumatikkomponenter

OEM Automatic Klitsø kan nu præsentere Aventics som ny leverandør af komponenter til pneumatiske applikationer. Aventics er verdensledende leverandør af en række af pneumatiske produkter, hvilket giver os muligheden for at vækste sammen med eksisterende og nye kunder, ved at kunne tilbyde et komplet sortiment af unikke og omkostningseffektive løsninger. Aventics store standardprogram koblet med vores optimerede lager- og logistiksystemer gør os i stand til at præstere korte leveringstider på standardløsninger.

Aventics er en af verdens førende producenter af pneumatiske komponenter til industriel automatisering, og vi er stolte af at kunne præsentere vores kunder adgang til deres fulde sortiment af komponenter, til brug i pneumatiske applikationer.

Med Aventics tilføjet til vores produktsortiment kan vi nu tilbyde komplette pneumatiske løsninger til dem der arbejder inden for:  

  • Generel industri automation
  • Emballageindustri
  • Fødevareindustrien 
  • Proportional teknik
  • Pharmaceutisk industri

Et komplet sortiment til automation og proces

Aventics har et stærkt fokus på luftcylindre, lufthåndtering og pneumatiske ventiler med mange forskellige ISO-standarder. Her får vores kunder en fantastisk mulighed for tilpassede løsninger som f.eks cylinderpakke med reguleringsventil monteret direkte på cylinderen. Se det fulde program her...

Lidt om Aventics' historie

Aventics blev grundlagt i 1945  og har en lang historie inden for den pneumatiske industri. Virksomheden startede ud som Mekan products AB (senere Mecman) i Vagnhärad, Sverige og igennem årene vokset sig til et stærkt og etableret brand på det nordiske marked. I 2018 blev Aventics inkluderet i Emerson Group sammen med blandt andet vores anden leverandør ASCO

I dag har Aventics over 2000 ansatte verden over med produktion i 5 lande. Aventics har også et omfattende salgsnetværk, og er representert i 55 lande rundt om i verden.

Vil du vide mere?

Er du blevet nysgerrig på hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din produktion? Så er du meget velkommen til at kontakte os for mere information om Aventics. Du kan enten ringe til os på 70 10 64 00 eller skrive på [email protected] for at komme i kontakt med en produktspecialist.

Produktnyheder

Eksempler på produkter

Teknisk rådgivning
Charlotte Kjersgaard Larsen

Produktchef, Tryk & Flow, Pneumatik

+4548106424 48 10 64 24

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat