2023-07-03

Brooks Instruments arbejde med bæredygtighed

For OEM Automatik Klitsø er arbejdet med bæredygtighed vigtigt. Derfor interesserer vi os også rigtig meget for, hvad vores leverandører og producenter gør på området. Vi har spurgt vores leverandør Brooks Instruments hvordan de bidrager til, at deres produkter er bæredygtige.

Brooks svar på vores spørgsmål er følgende:

Langsigtet stabilitet reducerer ressourcekrævende kalibrering

Brooks Mass Flow-produkter tilbyder fremragende langsigtet stabilitet. Det betyder, at enhederne bevarer deres nøjagtighed længere, hvilket reducerer behovet for kalibreringsverifikation og rekalibrering. Dette reducerer ikke kun ejeromkostningerne, men hjælper også med at reducere miljøpåvirkningen i løbet af produktets levetid.  Hver gang en enhed skal kalibreres igen, skal den renses og rengøres inden service (potentielle resterende kemikalier, der kræver bortskaffelse).  Hvis enheden sendes til OEM eller en tredjepart til rekalibrering, skal enheden pakkes og emballeres (skaber emballageaffald). Forsendelsen til OEM eller tredjepart bruger brændstof. Derefter det samme omvendt, når OEM eller tredjepart pakker og sender tilbage til kunden. Dette bærdygtighedspunkt gælder specifikt for Brooks SLA- og GF-produkter.

Højere effektdrev reducerer strømforbrug

Brooks-enheder er designet til at optimere strømforbruget. Et par eksempler (1) vi bruger en "mag nut" oven på ventilspindlen i stedet for en klips. Denne "mag-møtrik" forbedrer ventilens magnetiske trækkraft og reducerer dermed det samlede strømforbrug, der kræves for god ventildrift. (2) Vi har et kredsløb, der understøtter to forskellige ventildrevniveauer. Det højere effektdrev bruges kun på enheder med højere flow, der kræver den højere effekt, hvilket optimerer / reducerer strømforbruget på de meget højere enhedsvolumenenheder med lavere flow. Dette bærdygtighedspunkt gælder specifikt for Brooks SLA-produkter.

Design reducerer brug af installationsmaterialer

De digitale enheder understøtter en række topologier, der muliggør en serieforbundet signalforbindelse, hvilket reducerer installationsomkostninger og materialer (mindre kabel betyder mindre brug af kobber og plast). Strøm kan også leveres på en strømbus eller multidrop-kabel, hvilket giver lignende omkostnings- og materialebesparelser. Dette bærdygtighedspunkt gælder specifikt for Brooks SLA- og GF-produkter.

Produkters materialer kan genbruges

De fleste af de dele / materialer, der anvendes på Brooks-produkter, er rustfrit stål, som kan genbruges i slutningen af produktets levetid.

Lang produktlevetid reducerer ressourceforbrug

Den lange produktlevetid reducerer behovet for at bortskaffe eller genbruge enhederne/materialerne. Dette bærdygtighedspunkt gælder specifikt for Brooks SLA- og GF-produkter.

Brooks produkter bruges i bæredygtige industrier

Ved siden af Brooks egen indsats for at bidrage til bæredygtighed, så anvendes mange af deres produkter til at understøtte Net Zero: Brooks-enheder bruges i en række forskellige applikationer, der stræber efter Net Zero.

  • Solcelleproduktion.
  • Brint brændselscelleteststande og reformerforskning.
  • Brintøkonomi - brug til H2-forskning.
  • EV-batteriproduktion - tyndfilmaflejring på anode og katode - produktion af kulstofnanorør brugt i batteri.
  • Arkitektoniske glasbelægninger til termiske egenskaber for at reducere varmetab eller varmegennemtrængning.
  • Analytiske systemer, der bruges til at overvåge stakgas og andre emissioner.
  • Lækagetestsystemer, der bruges til at kontrollere ventiler for flygtige emissioner (ventilspindellækagetest).
  • Katalysatorforskning for forbedret udbytte og gennemløb i en kemisk eller petrokemisk produktionsproces (reducerer spild og forbrug af råvarer).

Du kan læse mere om OEM Automatic Klitsøs arbejde med bæredygtighed her:

Se vores produkter fra Brooks Instruments her:

Bæredygtighed Virksomhedsnyt

Vil du høre mere om Brooks Instruments, så kontakt Nicholas:

Nicholas Haslund
Produktchef og Intern Sælger, Proces
48 10 64 02 48 10 64 02
nicholas.haslund@oemklitso.dk Send e-mail
Ansvarsområder

Flowcontrol og trykregulering

Teknisk rådgivning
Nicholas Haslund

Produktchef og Intern Sælger, Proces

+4548106402 48 10 64 02

Send e-mail Send e-mail

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat