Coval serie CVGC
2020-03-02

Det perfekte match til Cobots

Den nye serie CVGC fra vores leverandør Coval er en vakuum gripper designet til montering på Cobots i industrielle applikationer. Vakuum gripper Serie CVGC passer perfekt til Cobots, der bruges til håndtering af f.eks. papkasser, plastdele, træ og spånplader.

Produktnyheder

Med Covals Vacuum Gripper Serie CVGC reducerer du vægtbelastningen og øger cyklushastigheden på din CoBot (Kollaborative robot). En kompakt Vacuum Gripper i kulfiber, som er bygget til tre standarddimensioner og kan tilsluttes direkte til din Cobots ISO-forbindelse.

Med en kompakt konstruktionsdimension, kulstoffiberbygningsmateriale og plastiske ejektorblokke holdes vægten lav, hvilket reducerer belastningen på robotarmen, når du løfter en genstand.

CVGC-griberen er udstyret med en 3D-printet ejektorblok, der er direkte monteret på griberen og indeholder Covals in-line ejektorserie CVPC, som tillader et direkte svar i applikationen.

Vacuum Gripper Serie CVGC fås i tre standardmål:

  • 150x150 mm,
  • 240x120 mm
  • 320x160 mm

 

Vakuum gripper Serie CVGC leveres desuden med en skumgummiplade til håndtering af karton, plast, metalplade og træ. Adapterpladen til robotforbindelsen er bygget i overensstemmelse med ISO 9409-1 og er udviklet i tre varianter, der kan tilsluttes nedenstående liste med producenter af industrielle robotter.

 

Se produktet

Relaterede produkter

Læs mere om hvad vi leverer til robotter:

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat