2022-04-28

FIEPOS fremtidens strømkilde

PULS FIEPOS er alternativet til en strømforsyning fra et centralt styreskab, en decentral styreboks eller en kundespecifik løsning. Ved hjælp af IO-link har du også mulighed for at øge systemets pålidelighed samtidig med, at vedligeholdelses- og driftsomkostningerne reduceres. Her får du at vide, hvordan strømforsyningen fungerer og forskellen på de to forskellige serier Basic og eFused.

Produktnyheder

Flyt strømforsyning ud fra elskabet

Med FIEPOS præsenterer PULS en helt ny og unik type strømforsyning, der er udviklet netop til at flytte strømforsyningen ud af el-skabet. Strømforsyningen kommer i to forskellige serier, Basic og eFused, som fås med beskyttelsesklasser IP54, IP65 eller IP67 og er nemme at installere og fleksible til at opfylde de forskellige unikke krav i hver applikation. Det forenkler også planlægningen og vedligeholdelsen af komplette eller udvidelige systemer. Derudover kan el-skabet udskiftes med en mindre udgave eller helt fjernes.

Et alternativ til elskabe

FIEPOS eFused strømforsyning fås med en strømbegrænset højeffektkanal (20 A) og en ekstra laveffektkanal (2-12 A).

Den kompakte strømforsyning kan tilsluttes direkte til maskinen og erstatter on-site styreskabe, der indeholder 24 V, 20 A strømforsyning og en elektronisk sikring for at skabe et elektrisk kredsløb, der opfylder NEC klasse 2 standarden.

Med eFused-versionen er det ikke noget problem at forsyne belastninger med højt energiforbrug og et NEC klasse 2-kredsløb på samme tid. Det betyder, at de kompakte IP54, IP65 eller IP67 strømforsyninger kan erstatte maskinernes styrebokse bestående af en 24 V, 20 A strømforsyning og en elektronisk sikring. Grafikken viser, hvordan du kan spare materialeomkostninger, arbejdstid og plads ved at bruge FIEPOS-strømforsyningen.

Strømforsyning med io-link

Med IO-Link tilgængelig i eFused-modellerne kan du også finde ud af, hvor meget den aktuelle belastning trækker, kvaliteten af netspændingen, temperatur og om belastningen på forsyningen er statisk eller dynamisk.

Via IO-Link kan du også identificere, hvilke af udgangene der er blevet trigget, og de kan også nulstilles eksternt.

Al denne information kan analyseres i et centralt overordnet system, som muliggør korrekt forebyggende vedligeholdelse og samtidig øger systemets pålidelighed.

Systemdesign indenfor fiepos

Traditionelt systemdesign med central IP20 strømforsyning. Den centraliserede forsyning kræver lange ledninger. På grund af spændingsfald forårsaget af lange kabler skal strømforsyningen nogle gange være overdimensioneret.

Systemdesign med fiepos

Strømforsyning med IP54, IP65 eller IP67 klassificering. FIEPOS-enhederne er perfekte til at forsyne applikationer med strømforsyning på en fleksibel og effektiv måde. Dette gør konstruktion, vedligeholdelse og tilføjelse af andre komponenter lettere. Det sparer tid og penge.

Fordele - Spar tid, penge og plads med fiepos

Flexibilitet

Den kompakta kapslingen med IP54, IP65 eller IP67-klassning och olika anslutningsalternativ gör att FIEPOS-nätaggregatet kan installeras flexibelt utanför elskåpet eller direkt på maskinen.

Let at bruge

Udgangsspændingen og de strømbegrænsede udgange (eFused-serien) kan overvåges og indstilles direkte via LED-interfacet og trykknapper på fronten af enheden eller eksternt via IO-Link.

Omkostningsbesparelser

FIEPOS-enheden gør det muligt at bruge kortere kabler og mindre dimensioner. Dette sparer ikke kun kobberomkostninger, men også installationsarbejdet til kabling.

Derudover kan en alt-i-en enhed bruges i stedet for flere komponenter, hvilket betyder færre genstande og mindre tid til installation.

Pladsbesparelser

Takket være de integrerede elektroniske sikringer (eFused-serien) er der ikke behov for yderligere beskyttelsesmodul. Dette sparer plads i systemet. Derudover kan centraliserede styreskabe og decentrale styrebokse reduceres, og pladsen kan bruges til at udvide systemet. Færre komponenter betyder også mere ledig plads.

en serie for hver anvendelse

Basic

1 højeffekt DC-udgang

FIEPOS Basic-serien tilbyder en effekt med en effekt på 300 W eller 500 W, 1-faset eller 3-faset. Strømforsyningen kan nemt tilsluttes parallelt for at øge den samlede ydeevne eller for at bygge et redundant system.

EFUSED

Op til 4 udgange med integrerede elektroniske sikringer

 Disse enheder gør det nemt at implementere selektiv strømfordeling, beskyttelse og overvågning direkte i marken. Det er et alternativ til en strømforsyningsenhed med et eksternt elektronisk beskyttelsesmodul. Udgangsspændingen og de indbyggede elektroniske sikringer kan overvåges og indstilles direkte via LED-interface og trykknapper på fronten af enheden eller via IO-Link. Der er også modeller med NEC klasse 2 udgange.

læs mere om produkterne

Teknisk rådgivning
Axel Åslund

070-156 41 42

Kundeservice

Har du har brug for hjælp? Kontakt os:

phone 70 10 64 00

Send e-mail Send e-mail

comments Chat